Trazio sam poslednjih 2 meseca da kupim ram memoriju 2X1GB DDR2 800MHz CL4 ali da bude nesto tipa XMS2 , HyperX , OCZ , Crucal , Geil Ultra . . . I nasao sam tek u petak i pazario :
:: Cao Svima :: :: Trazio sam poslednjih 2 meseca da kupim ram memoriju 2X1GB DDR2 800MHz CL4 ali da bude nesto tipa XMS2 , HyperX , OCZ , Crucal , Geil Ultra . . . I nasao sam tek u petak i pazario :: :: DIMM 2GB (2x1GB kit) DDR2/1000MHz Geil Ultra, 240-pin, PC2-8000, CL4! (4-4-4-12), dual channel, LifeTime Warrant :: :: Po ceni od 11300Din ~ 141eur . Kako sam Prosao :: :: :: Poz
Jedna od najboljih ramova,vec provereno.Perverzija.Extra si prosao,toliko sad i kosta.
Uzmes ultra memoriju i posle se pitas da li sam dobro prosao, generalno to je skupa ali i vrlo brza DDR2 memorija, a i sam znas da ferari kosta vise od fice iako oba pocinju na F, sa navedenom memorijom ces imati bar 30% bolje rezultate od prosecne ultre, na sistemu mozda nesto manje ali to je to.
dobro si prosao, stim sto u drugim zemljama kosta mnogo manje... Inace Geil je medju boljim memorijama a cena mu je medju nizim.. npr. geil 2x1 gb 800mhz je oko 80 eura...
:: Cao Svima :: :: Trazio sam poslednjih 2 meseca da kupim ram memoriju 2X1GB DDR2 800MHz CL4 ali da bude nesto tipa XMS2 , HyperX , OCZ , Crucal , Geil Ultra . . . I nasao sam tek u petak i pazario :: :: DIMM 2GB (2x1GB kit) DDR2/1000MHz Geil Ultra, 240-pin, PC2-8000, CL4! (4-4-4-12), dual channel, LifeTime Warrant :: :: Po ceni od 11300Din ~ 141eur . Kako sam Prosao :: :: :: Poz !
Ko ceka taj i doceka ! Dva meseca sam ja cekao i trazio , i naleteo ! Pazaro sam u Inteu , ali mislim da im je bila jedna jedina ! Video sam da ima u Gigatronu po malo skupljoj ceni .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.