Ne svidja mi se sto svetli, ali ako je tebi lepo, onda super.
Ovi Corsair ventovi sto si stavio na hladnjak duvaju na unutra. Jesi li probao da stavis da duvaju izvan kucista? Kako je bolje da se stavi po pitanju temperatura procesora i okoline?
Prodade li ti onaj tvoj komp, videh dobra konfiguracija, steta sto je morala na dobos?
Pozdrav!
:: EVOOOO NAAAAAS.. :: Da vidimo sta imamo ovde? hmm, sranje.. :: Nego celjade, jel prod`a ti onaj stan? :: Kad se druzimo u Mladenovcu? pusaa :: :: :: :: Kada dodju Wlada, Daum i ekipa ode ova tema na preko 100 postova :D :: :: :: :: Pozdrav!
Nisam, u masinu su me uhvatili da pazarim nesto, pa sam posle hladne glave odlucio pravu stvar... Sad jos samo neki Samsung iz serijala 830 da pazarim i da zavrsim sa kompom do nekog besnog intela, koji nadam se nece biti bezobrazno skup...
:: Prodade li ti onaj tvoj komp, videh dobra konfiguracija, steta sto je morala na dobos :: :: Pozdrav
Na koliko rade ovi fanovi na CORSAIR H100 da znam da ih bacim odmah kada stignu. Ja sedim pored potiska kakav CORSAIR pravi na 2200RPM i ne cujem ni vazduh cak a kuciste jedna strana nije ni zatvorena, zadnja jel trebam da sredjujem kablove. Na koliko rade ti fanovi??? Ne treba se mnogo igrati nego samo Scythe Gentle 15 staviti na H100. Mislim da su 2 dovoljna mada me zanima razlika izmedju Push Pull i samo 2 fana koja pritiskaju. Budala sam trebao sam jos da kupim ovih fanova za Push-Pull. Sada imam samo 2 a plus mi treba jedan Gentle nazad za Exhaust kada H100 dodje na krov. Treba mi jos 3-4 komada. Mada bi zdavo bilo samo njih i imati u kucistu. Da ima da se kupe u Bgdu sutra bi otisao i uzeo 5 komada da se ne proda kao sto su se prodali Scythe i nema vise. To je to ono sto sam vam postavio video kada ste se smejali i S-FLEX kada sam uporedio sa GT AP-15 i S-FLEX ima zvuk motora a GT nema.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
ali i zelena ne izgleda lose... MadCatz druze ovo je konfiguracija na koju ti svi mogu zavideti.pozdrav ps. NZXT ZAKON :) Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
I zameno Mushkin samo jel sija. Sto si menjao Mushkin onaj.
Steta sto nemaju u Beogradu 994008
993997 2133 su testirali i dosta je mala razlika u odnosu na Dominator GT 2133. Jeste Dominator GT bolji ali ne mnogo, jedino sto je na 1.5V a to je bolje za Intel.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.