Kad nisi procitao onih 5 reci sto je napisao, stvarno ne znam sta da kazem... Lepo covek rece `SATA III i USB 3.0`.
:: Za JEFTINI INTEL nema jeftinije od ovoga http://goo.gl/0l4I :: E sad ima i jeftine ploce ali za malo skuplji intel.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Jbg... jos je rano da bih aktivirao sve sive celije =].
:: Ako ne primecujes sprdam se :: jer covek nije napisao koji intel.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Razmisljam da uzmem neki Intel , e sad otom potom . Sustina pitanja , ako uzmete jeftinu plocu , nemate SATA 6Gb a to vam je potrebno da bi ste iskoristili SSD koji je deo sistema sa 3 Gb imate protok oko 250 MB a sa 6Gb imate 500+ MB slicna prica je i sa USM -om E sad ako kupite dodatni kontroler sa tim mogucnostima , koji kosta 35 evra + ploca 40 + evra , dolazite da je jeftinije vise investirati u plocu. Makar ja ovako mislim . Zbog toga sam i postavio pitanje da cujem vase misljenje
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.