Da li je neko vec probao, ili da li ima iskustva sa sledecim ?
1. Kupio bih ASUS P5B-E ,ali pod uslovom da na njenom (JMicron® JMB363 PATA and SATA controller-u) u isto vreme mogu raditi : 2 DVD rezaca (PATA) i 2 HARD diska u RAID 0 (SATA)
2. Da naglasim da bih na drugom kontroleru (Southbridge-Intel Matrix Storage Technology) povezao jos 2 HARD diska u RAID 0 (SATA)
3. Sve ovo pitam zbog toga sto na drugom kompjuteru imam ASUS A8V-deluxe plocu, gde kad se na njenom (Promise 20378) kontroleru ukljuci RAID SATA automatski se iskljucuje PATA kontroler.
:: Da li je neko vec probao, ili da li ima iskustva sa sledecim :: :: 1. Kupio bih ASUS P5B-E ,ali pod uslovom da na njeno :: (JMicron® JMB363 PATA and SATA controller-u) :: u isto vreme mogu raditi :: 2 DVD rezaca (PATA) i 2 HARD diska u RAID 0 (SATA
izgleda da ne moze... imash manual za kontrolor Jmicron na ASUS site0u za tvoju plochu upravo sam skinuo i situacija izgleda ovako JMB363 Two SATA II One PATA
ono sto bi ti radilo posao je JMB366 Two SATA II Two PATA
ali najbolje da se josh raspitash ... nisam to pokushao (nisam imao potrebe)...
P5ne-sli (cipset i650) ,cini mi se da moze da tera toliko ,nije los cipset ,stabilan i dobar bios ,bez cudhnih pojava koje zahtevaju navikavanje i jeftinija je od p5be...Sli nije bitan ,jer nvidija vise ne proizvodi ploce bez sli-ja...`Ajd u zdravlje!
ASUS P5W DH Dlx moze sve i jos ponesto, skini uputstvo pa pogledaj, 2xEIDE + gomila SATA2 (dva SATA kontrolera oba podrzavaju Raid). Jedino ako cena nije problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.