Nemojte da me lozite da vas ne bi pobio. Sutra idem da kupim u 17h plocu i procesor dobili su mail. Rekli su mi da danas ili sutra stize. Stigla je danas popodne ja sutra idem po to. Da ne bi bilo trke zurbe jurbe i da ne bi isao 2 puta sutra idem i po jedno i po drugo.
mrtav sam ozbiljan nema lozenja :D ...stigla je danas popodne kao sto si i rekao i ceka te
AMD A8 3870K@3.0Ghz@TT Frio OCK ASUS F1A75-V PRO 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B ATI HD6550 Fractal Design Define R3@Seasonic 520GM Intel 330 60GB,2x2TB WD Green Xonar DX Altec Lansing FX4021 2.1 Logitech MX Performanse
:: Nemojte da me lozite da vas ne bi pobio. Sutra idem da kupim u 17h plocu i procesor dobili su mail. Rekli su mi da danas ili sutra stize. Stigla je danas popodne ja sutra idem po to. Da ne bi bilo trke zurbe jurbe i da ne bi isao 2 puta sutra idem i po jedno i po drugo :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Jel vi radite tamo, znam da je stigla video sam mail u 19h, mislio sam da ce me zvati mozda telefonom. Odgtovorio sam da sam sutra tacno u 17h tamo. Valjda ce imati i CPU 3770K.Nisam stigao da javim da mozda donesu CPU, zvao sam posle vidim 20:15.
ako si porucio i CPU ceka te sigurno al nisam siguran da nam je u radnji.za plocu znam licno sam je primio ...za cpu zovi oko 9h ujutru i pitaj dal je stigao/dal imamo
AMD A8 3870K@3.0Ghz@TT Frio OCK ASUS F1A75-V PRO 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B ATI HD6550 Fractal Design Define R3@Seasonic 520GM Intel 330 60GB,2x2TB WD Green Xonar DX Altec Lansing FX4021 2.1 Logitech MX Performanse
:: Jel vi radite tamo, znam da je stigla video sam mail u 19h, mislio sam da ce me zvati mozda telefonom. Odgtovorio sam da sam sutra tacno u 17h tamo :: Valjda ce imati i CPU 3770K :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Nisam samo sam u mailu napisao i to 2 maila. Prvi da u petak cu odluciti koji cpu pa posle da ipak sutra. Nema veze. Porucicu i platiti onda pa ce doci prekosutra ako ne sutra.
ako porucis ujutru stize istog dana naravno ako ga ima kod uvoznika...zovi ujutru da se ne setas 2 puta.)
:: Nisam samo sam u mailu napisao i to 2 maila. Prvi da u petak cu odluciti koji cpu pa posle da ipak sutra. Nema veze. Porucicu i platiti onda pa ce doci prekosutra ako ne sutra :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Vazi zovem ujutru. Pa danas da sam dosao samo bi plocu uzeo jel za plocu imam kod sebe pare a za CPU odmah dizem sutra iz banke. A ja mislio da se neko predstavio kao Vlada i uzeo plocu, tako sam nesto shvatio. Da se zatvori radnja da milicija uzme otiske i da se nadje ko je to uradio.
taman posla...trazimo otiske prstiju pri preuzimanju da bi utvrdili da si ti salu na stranu zovi poruci pa se vidimo popodne na urucenju.)
:: Vazi zovem ujutru. Pa danas da sam dosao samo bi plocu uzeo jel za plocu imam kod sebe pare a za CPU odmah dizem sutra iz banke :: A ja mislio da se neko predstavio kao Vlada i uzeo plocu, tako sam nesto shvatio :: Da se zatvori radnja da milicija uzme otiske i da se nadje ko je to uradio :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
To sam bio ja posto sam tajni obozavalac eVGA ploca ,cak su mi dali i ispod cene.. Zao mi je Vlado ,malo sam te iskoristio zarad viseg cilja.Sudbina :)
Sad cu da preprodam za dobre pare,vec imam jakog kupca i da uzmem Maximus IV Extreme :)
:: A ja mislio da se neko predstavio kao Vlada i uzeo plocu, tako sam nesto shvatio :: Da se zatvori radnja da milicija uzme otiske i da se nadje ko je to uradio :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
hahahahaah, obzirom da je evga u pitanju, fbi bi im zakucao na vrata u najmanju ruku
:: Vazi zovem ujutru. Pa danas da sam dosao samo bi plocu uzeo jel za plocu imam kod sebe pare a za CPU odmah dizem sutra iz banke :: A ja mislio da se neko predstavio kao Vlada i uzeo plocu, tako sam nesto shvatio :: Da se zatvori radnja da milicija uzme otiske i da se nadje ko je to uradio :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Samo nju i mozes da uzmes posto Maximus 5 i nece biti 4 puta je odlazu. Pokupili su u Gestapo stilu celo ribarsko selo sa Tajvana da izbija chip iz Maximusa 5 i ubacuje drugi da radi na x16 SLI da ne prave bottleneck kepleru u SLI da rade kao EVGA Z77 FTW na x16.
OK vidimo se sutra. A okrenucu ja ujutru da narucim procesor onda. Jos imam noc da smislim koji 2700k ili 3770k video sam ima oba.
Ne ne ne lažove. Juče si rekao da ideš danas po ploču tako da si izgubio svaki mogući atom validnosti na forumu ako si ga imao uopšte. Ajde sad idi na neki drugi forum pa laži tamo, možda ti poveruju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Nemojte da me lozite da vas ne bi pobio. Sutra idem da kupim u 17h plocu i procesor dobili su mail. Rekli su mi da danas ili sutra stize. Stigla je danas popodne ja sutra idem po to. Da ne bi bilo trke zurbe jurbe i da ne bi isao 2 puta sutra idem i po jedno i po drugo :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Obavezno mu izvadi ploču iz celofana da proveriš jel sve u kutiji, ništa ne sme da fali. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: ako si porucio i CPU ceka te sigurno al nisam siguran da nam je u radnji.za plocu znam licno sam je primio ...za cpu zovi oko 9h ujutru i pitaj dal je stigao/dal imam :: :: :: AMD A8 3870K@3.0Ghz@TT Frio OC :: ASUS F1A75-V PR :: 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122 :: ATI HD655 :: Fractal Design Define R3@Seasonic 520G :: Intel 330 60GB,2x2TB WD Gree :: Xonar D :: Altec Lansing FX4021 2. :: Logitech MX Performans :: :: :: Jel vi radite tamo, znam da je stigla video sam mail u 19h, mislio sam da ce me zvati mozda telefonom. Odgtovorio sam da sam sutra tacno u 17h tamo :: :: Valjda ce imati i CPU 3770K :: :: :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: :: :: ::
Ne ja sam rekao sutra ili prekosutra. Ja nisam mogao da kazem sigurno danas jel mi je receno da nece biti sigurno danas dva puta, cak mi je i jutros receno da da moze da se desi da ce biti i sutra. Posto su mi poslali mail da je stigla oko 16h ja mislim ja to nisam mogao odmah da vidim i da jurim. Rekli su mozda ce da me pozovu dao sam telefon. Malo bio kuci malo nisam, posle sam odspavao ako moram da se pravdam ustao u 19h i vidim poruku da je stigla ploca. Isao bi svakako i sutra po procesor po vrucini. Nema razloga za zurbu sutra idem po jedno i po drugo. Nema otvaranja ploce. Nema sta da fali.
To ne moze da se desi, nikako, prvo jel postoji jos jedna maticna koja je doneta za slucaj da se ovoj desi nesto da ne radi. Drugo oni nisu ludi da daju drugome moju plocu. Ja znam da bi vi voleli da me udari kamion ali bi mene pre bolnice odneli po plocu. Pricate o nebuloznim stvarima koje ne mogu da se dese nikako. Da fali neki kabl, da je otpakovana, da ja ne odem po to, to su gluposti. Ja vam kazem samo da ce vam za manje od 20h biti jasno da ja nisam kupovao ovde jel nisu dostupnI EVGA I CORSAIR bili. I da je to jedini i iskljucivi razlog sto je to tako. Inace nabrojao sam stvari koje da su sutra u gradu kao ploca za dan dva bi bile kod mene. To su Dominator GT, Force GT, i verovatno H100, za njega ne mogu da garantujem ali verovatno. Zavrsilo bi se sto sam rekao da necu a uzeo bi vec sam rekao i Gentle Typohoon da donesu imacu tacan broj za H100 onda. Ja mislim da je EVGA moze da slavi sada. To ime je toliko ponovoljeno da je delovalo kao podsvestan uticaj na ljude manipulacijom sa nekim recima, tako sto im je ponavljano to i oni hteli ne hteli posle su im se jele i pile neke stvari razmisljaji su tako o necemu sto im se serviralo a nisu ni znali da je to bio cilj u stvari. Evo od kada sam ja ovde ja mogu da se kladim da provere broj poseta sajta iz Srbije da je narastao na 150-200% nego pre mene. Sve fanovi ASUSa i protivnici i oni koji je satro ne cene i ne vole. Ako nema vas 20 koji ste uporedjivali vas ASUS sa EVGA evo ja dajem glavu i gledali i trazili zasta je bolja to ona, kako izgleda, sta sprema itd.
Napravi ti sutra lepo video snimak (Unboxing), pa da vidimo da li je to to, ili samo neka farsa. Ako sve bude kako treba i budemo zadovoljni videom, mozda i razmislimo o sledecoj kupovini eVGA.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Jeste video da pravim, moram da nadjem fotoaparat da slikam inace kamerom bi slikao. Nisam ja dete Americko da pravim video unboxing pa kada krenu zivcano da kidaju onaj celofan od igrice ili necega. A sta sada imas koji komp???
Dobra je ali me cudi da si izbarao MSI bas Jel si citao negde da je dobra ili ...
Dobra je ploca ima sve sto mi treba a i cena je sasvim solidna nego se razmisljam dal vredi da uzimam h70 ili da uzmem kuler tipa corsair A50 ili CM 412 S ili Xigmatek Gaia?
Gde ima A50 da se kupi??? H70 kuler nije za visoke klokove Intela ali nisu ni ovi sto si nabrojao. Ja cu se provesti ko bos po trnju sa H70 na Ivy Bridge ja to znam. E sada predpostavljam da je ovaj novi H70 Core bar za 3-4-5C bolji od mog. Noviji je, sta znam. E covek je imao nedelju dana H70 na 3770k i toliko mu je trebalo da shvati da je H100 potreban za klokovanje, kao i za SB, nema veze. Ne samo za Ivy.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.