Koristim verziju 2.11 i nikada me nije izneverila, samo pusti najmanje dva kruga, a preporučljivo je i više. Dešavalo mi se da Gold Memory pokaže da je sve ok, a Memtest u drugom krugu krene da izbacuje nasumične greške kada je memorija baš na granici mogućnosti a nije zaista neispravna.
Proveri koja verzija Gold Memory-ja dolazi na novom Hirensu .
WOT Nick: Vaske
:: Da li neko ima dore pomenuti program ili makar link do istog :: :: Hvala :: :: A onda je mrmot zavio cokoladu...
pa nema nigde, nije slabo nego nema uopce:) a zasto si se uvatio iskljucivo za gold ako nije tajna? :)
:: Vec imam 7.7 pro. A vidim da se na sajtu pojavila i 7.85. Slabo gde ima da se nadje, koliko vidim :: :: Hvala u svakom slucaju. Poz :: A onda je mrmot zavio cokoladu.. :: ::
Nije tajna. Jednostavno je najbolji test i moze da testira veeelike kolicine ram memorije odjednom. Ostali imaju ogranicenja ili nisu toliko detaljni (firma za koju radim prodaje neogranicene kolicine djubre memorije pa mi je potreban detaljan test za istu da bih smanjio greske u testiranju). :D A onda je mrmot zavio cokoladu...
onda ces sacekati malo dok izadje, a zasto ti ne zavrsava posao 7.70, mislim vidim da u novoj reviziji se pominje detaljnije testiranje itd, ako ti treba za djubre memorije valjda ti je dovoljna 7.7 verzija, kaj ne?
:: Nije tajna. Jednostavno je najbolji test i moze da testira veeelike kolicine ram memorije odjednom. Ostali imaju ogranicenja ili nisu toliko detaljni (firma za koju radim prodaje neogranicene kolicine djubre memorije pa mi je potreban detaljan test za istu da bih smanjio greske u testiranju). : :: A onda je mrmot zavio cokoladu.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.