Koliko je pala cena memorije da ne poverujes...nasao sam Geil ddr 2 667 mhz sa 512 ram za 1900 din,a ja pre nekoliko meseci istu takvu kupio za 60 e.i sad pitam u nekoj drugoj radnji za istu kaze mi lik 4500 din.Na koju foru?Jel zna neko oce li uskoro opet doci do poskupljenja memorije na staro ili ostaje ovako da znam dal da trcim u radnju ili mogu da sacekam jos malo...I da jos nesto,dal bih mi pravilo probleme ako pomesam dva Geil modula od 512Mb na 533 i 667 mhz,i drugi primer isto samo ova na 66t da ima 1Gb.Verujem da ce ova samo da se spusti na nizi takt 533,ali bolje da pitam ipak...Hvala unapred
kupuj to i ne cepidlaci za male pare kompatibilnost memorije moze se utvrditi jedino testom u radu a ovako kuckanjem necemo doci do sigurnih zakljucaka po tom pitanju
Problem sa cenama memorije je u Visti i DDR3... Proizvodjaci su nastancovali memoriju ocekujuci da ce se Vista dobro prodavati, ali se to nije desilo pa sad imaju pune magacine + uskoro treba i DDR3 da dodje :)
ok.Pa i meni je radila neka suluda kombinacija memorija bez problema ali na drugoj ploci.Sad imam neku MSI sa uli chipsetom koja mi ne uliva toliko poverenja ali dobro,sta sad,sto kaze ludi to i nisu neke pare.poz svima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.