Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Bratov stari komp zeza.... KT4AV (MS-6712) + amd semp 3200
STRANA 1 OD 1
noname86 Bratov stari komp zeza.... KT4AV (MS-6712) + amd semp 3200 08.06.2012. 15:59 T46136

status: user
broj poruka: 156
ploca KT4AV (MS-6712)
cpu amd sempron 3200+

do sad je sve radilo ok ... sad kad se pali komp nekad ga cita kao amd sempron 2200 , 2800 , 3200 itd ... a desi se ga restatuje na 975 mhz...
Ima neko predlog ili samo kanta [ kontis ] ?

Hvala unapred

http://imageshack.us/f/444/kompx.png/
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 08.06.2012. 17:49 #423521

broj poruka: 2270
MSI je dokumentovao taj problem i izdao fix u zadnjem biosu:

http://www.msi.com/product/mb/KT4AV.html#/?div=BIOS

A bi mogao i da mu staviš malo jači chipset hladnjak, pogotovu što ima i integrušu u sebi, onaj njegov je stvarno jadan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
komshaa imam ja tu plocu 08.06.2012. 17:59 #423523

broj poruka: 350

Jos uvek,a i radi, vrlo dobro, slazem se da nije bila nesto, ali nekim cudom je prezivela kod mene.
A za taj procesor je resenje update bios-a.A sto se tice integruse, nema je, ali da se chipset greje ko blesav tacno je, ja sam dodao mali kuler i sad je ok.

Dragg Re: imam ja tu plocu 08.06.2012. 21:17 #423564

broj poruka: 2270
Tačno, nema integrušu, nisam ni gledao već sam zbog onog `AV` pretpostavio da ima grafiku. I da, može da prišrafi neku 4-ku fen umesto većeg hladnjaka.

:: Jos uvek,a i radi, vrlo dobro, slazem se da nije bila nesto, ali nekim cudom je prezivela kod mene
:: A za taj procesor je resenje update bios-a.A sto se tice integruse, nema je, ali da se chipset greje ko blesav tacno je, ja sam dodao mali kuler i sad je ok.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs