Bratov stari komp zeza.... KT4AV (MS-6712) + amd semp 3200
STRANA 1 OD 1
noname86
Bratov stari komp zeza.... KT4AV (MS-6712) + amd semp 3200
08.06.2012. 15:59
T46136
status: user broj poruka: 156
ploca KT4AV (MS-6712) cpu amd sempron 3200+
do sad je sve radilo ok ... sad kad se pali komp nekad ga cita kao amd sempron 2200 , 2800 , 3200 itd ... a desi se ga restatuje na 975 mhz... Ima neko predlog ili samo kanta [ kontis ] ?
Jos uvek,a i radi, vrlo dobro, slazem se da nije bila nesto, ali nekim cudom je prezivela kod mene. A za taj procesor je resenje update bios-a.A sto se tice integruse, nema je, ali da se chipset greje ko blesav tacno je, ja sam dodao mali kuler i sad je ok.
Tačno, nema integrušu, nisam ni gledao već sam zbog onog `AV` pretpostavio da ima grafiku. I da, može da prišrafi neku 4-ku fen umesto većeg hladnjaka.
:: Jos uvek,a i radi, vrlo dobro, slazem se da nije bila nesto, ali nekim cudom je prezivela kod mene :: A za taj procesor je resenje update bios-a.A sto se tice integruse, nema je, ali da se chipset greje ko blesav tacno je, ja sam dodao mali kuler i sad je ok.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.