O ukusima se ne raspravlja ali ako se dobro secam najruznija mi je bila neka gigabajtova sa narandzastim slotovima plavom plocom i zelenim okvirom za hladnjak... support normality
Za dve-tri nedelje stize moja ovakva, sada da gledam CPU, uzecu gde i plocu ako je PIN bude prodavao plocu onda cu tamo i CPU. Nisam lud da dajem pare nekome ko radi sa dobavljacima ASUSa samo kao EMMI sto ne prodaje nista sem ASUS, EVGA X79 SLI nema tamo sto znaci oni otpadaju za kupovinu CPUa dok se ne pojavi EVGA hardware kod njih. Ko mi je kriv sto sam ovde poceo da se bavim ovim hobijem, ja sam mislio da je to na svetskom nivou a ovde je i zdravstvo na poslednjem mestu. Danas cujem da smo najgori a Albanija ispred nas. Sta ste uradili od Srbije patriote, pravoslavci i dusebriznici. Moju plocu Srbin nece pipkati nece pipkati nece pipkati. Zato mora svoju sebi kupiti ali ASUS dirati jel su otpakovani.
imarkovica zovem vala da osetis miris kada se otvara nova EVGA Z77 FTW ploca zapakaovan u celofan jel ti to na polju grafike i maticnih nisi osetio jos. Dacu tebi da skines prvi onaj celofan jel to nisi osetio niti ces sa ASUSoma aja jesam burazerovu. Da osetis kada platis a znas Amerikanac zadnji dirao pre tebe. Ja jesam kada se Z68 FTW otvarala. Jedva cekam da podelis sa drustvom ovde ali hocu punu iskrenost koji je to filing za to se i bavimo ovime za taj miris novog HW. Samo sada ja vidim da medju ljudima ovde i nema pravih entuzijasta nego su vise posmatraci i zavidni savetodavci pa te izbegavam takve ljude. Entuzijaste sa upetljanim kablovima kojima je otpakovano isto kao zapakovano. Kako god da je nece ga kupiti pa sta drugi kupi bolje da kupi od njihovog poznanika koji im daje slike na nalog da balave nego od nego Amera tamo zlog.
Nemam ali sam u fazonu da skupim vas 20 da svako prvi put u zivotu otpakuje po malo novu maticnu plocu da osetite filing koji vam ASUS i GIGABYTE nisu pruzili. Vi ne mozete da zamislite koji je utisak i kakva je kutija od Seasonica ocuvana a od Crosshair 4 Formula onako karton kada postane grub od prenosenja svuda, kao neka cicak traka preklapa i ima onako malo bolje pakovanje ali nema nikakvu zastitu za kupca, nista. Sada da kupite Maximus 5 Gene znate koje su sanse da dobijete plocu koja je bila na Benchmarku i bice na jos casopisa. A ne daju vam ni 5 e jeftinije sto je neko mozda vadio iz kutije. Ali to je vasa stvar niko ne garantuje da ce ona raditi ni lose ni dobro. Ali ja garantujem da je bila izlozena svaka uticaja vlaznog vazduha od koga se cigare stite celofanom. Ovo je mnogo opasnije za maticne i grafike. Znate kakva je kutija od Crosshair 4 Formula, kao da je neko vukao po podu. Jel nema celofan i karton se vuce tako po policama po kontejnerima brodova, vlaznost je u kutiji skoro kao u vazduhu itd. To je gore nego otvoreno na vazduhu ako je leto a udje vazduh. Ne odmah, ali za 7-8-10 meseci stajanja nasta to lici.
:: O ukusima se ne raspravlja ali ako se dobro secam najruznija mi je bila neka gigabajtova sa narandzastim slotovima plavom plocom i zelenim okvirom za hladnjak.. :: support normalit :: ::
ima kandidata... posebno generacije 462/478 su totalni turbo folk. glavne zvezde gigabajt, ecs, biostar... ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.