Zamolio bih vas da mi pomognete u proceni koliko vredi ova poloca iz naslova u kompletu sa pomenutim procesorom,postavio bih oglas ali ne znam koju cenu da stavim ? Hvala svima unapred.
Ako hoces da prodas, a ne da prodajes, onda ova niza procena.
Ako hoces da `prodajes`, onda mozes i 120-45e.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Zamolio bih vas da mi pomognete u proceni koliko vredi ova poloca iz naslova u kompletu sa pomenutim procesorom,postavio bih oglas ali ne znam koju cenu da stavim ? Hvala svima unapred.
Teska, teska budala bi dala 100 evra za taj cpu i to bez garancije... Ali dao Bog, pa ima ih...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Procesor od 100 do 120e, ploca od 35 do 45e :: :: Ako hoces da prodas, a ne da prodajes, onda ova niza procena :: :: Ako hoces da `prodajes`, onda mozes i 120-45e :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Zamolio bih vas da mi pomognete u proceni koliko vredi ova poloca iz naslova u kompletu sa pomenutim procesorom,postavio bih oglas ali ne znam koju cenu da stavim ? Hvala svima unapred.
:: Zamolio bih vas da mi pomognete u proceni koliko vredi ova poloca iz naslova u kompletu sa pomenutim procesorom,postavio bih oglas ali ne znam koju cenu da stavim ? Hvala svima unapred.
Ma mozde to za 100 evra barem, minimum. Za 80e ce otici bukvalno za pola minuta.
Pa ljudi cene Q6600 70-80e, a ovo je ipak bolji CPU.
Dakle, sve za oko 135e i to je to. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ploca 30,40e, cpu 70-80e. Jest da je to nekad kostalo boga i oca (pogotovo taj QX9770 EXTREME) al to je vec odavno mrtva platforma... :: :: ___________________________________________________________ :: dk3d.carbonmade.com/projects/3605665# :: ASUS M5A87 - PhenomII X4 840@3.6 (+6Mb L3 cache) - Gainward 4850 512 DualSlot (650/2200) - Kingston 2x4 Gb DDR3 1333 CL8 - F3 500Gb - LC Power 600W :: :: :: Zamolio bih vas da mi pomognete u proceni koliko vredi ova poloca iz naslova u kompletu sa pomenutim procesorom,postavio bih oglas ali ne znam koju cenu da stavim ? Hvala svima unapred.
:: Ploca 30,40e, cpu 70-80e. Jest da je to nekad kostalo boga i oca (pogotovo taj QX9770 EXTREME) al to je vec odavno mrtva platforma... :: :: ___________________________________________________________ :: dk3d.carbonmade.com/projects/3605665# :: ASUS M5A87 - PhenomII X4 840@3.6 (+6Mb L3 cache) - Gainward 4850 512 DualSlot (650/2200) - Kingston 2x4 Gb DDR3 1333 CL8 - F3 500Gb - LC Power 600W :: :: :: Zamolio bih vas da mi pomognete u proceni koliko vredi ova poloca iz naslova u kompletu sa pomenutim procesorom,postavio bih oglas ali ne znam koju cenu da stavim ? Hvala svima unapred.
U pravu je forever a vidim i da prati trziste.. Taj Intel ce glat otici za stocaru ako ne i vise. Plocu ce teze prodati od CPU-a i to za daleko manje para + sto se taj model i nije bas proslavio!
Vidim da su misljenja razlicita ali su mi pomogla jer cu staviti cenu nesto izmedju svega ovoga sto ste naveli,hvala jos jednom i pozdrav svima !!! :-))
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.