Ovako evo me kod ortaka i nemamo pojma kako da mu overklokujemo procesor ima amd athlon 64 LE 1620 kad odemo u bios sve je zakljucano + ima neki stariji BIOS i da li ga vredi overklokovati ima jos 1 GB rama graficka nvida
Ta ploča i cpu uz samo 1gb rama-tragedija. Mislim da nema smisla, teško da ćete videti neko poboljšanje. Koja je grafička, ima 484858 modela nVidije? Fiat iustitia, et pereat mundus
ne vredi ti to da klokujes, neces nista dobiti, to je office masina...
:: Ovako evo me kod ortaka i nemamo pojma kako da mu overklokujemo procesor ima amd athlon 64 LE 1620 kad odemo u bios sve je zakljucano + ima neki stariji BIOS i da li ga vredi overklokovati ima jos 1 GB rama graficka nvida
Shvati da je suludo da se cimaš sa tom mašinom, nećeš apsolutno nikakav pomak dobiti a postoji šansa da ćeš spržiti nešto. Niti imaš mogućnost neku, niti imaš adekvatno hladjenje za takav poduhvat.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.