Imam q6600 @ 3.0ghz i TX3 cooler, e sad kad mi procesor predje 40 stepeni kuler krene da se vrti na preko 2000 obrtaja i bucniji je malo, pa reko jel to sve normalno ili mogu da regulisem da se vrti na manje obrtaja i ako je temperatura procesora veca? Ne bi mi mozda to smetalo da je u igricama, al on krene tako da radi cim mozzilu otvorim i flash na nekoj stranici...
ili kupi mnogo bolji cooler ili spusti OC ili probaj da maximalno reduciras napon za taj Q6600, ne znam kako drugacije..
:: Imam q6600 @ 3.0ghz i TX3 cooler, e sad kad mi procesor predje 40 stepeni kuler krene da se vrti na preko 2000 obrtaja i bucniji je malo, pa reko jel to sve normalno ili mogu da regulisem da se vrti na manje obrtaja i ako je temperatura procesora veca? Ne bi mi mozda to smetalo da je u igricama, al on krene tako da radi cim mozzilu otvorim i flash na nekoj stranici.. :: ::
Zavisi od ploce/biosa, kopaj po njemu mora da ima neki opseg od do za brzinu ventilatora, u odnosu na temperaturu, ako je neka krsh ploca moguce je da nema takvu opciju.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
moze i da mu fiksira obrtaje 99%, pretpostavljam da nije bas toliko losa ploca da nema to kao opciju, ali ako stavi na silent moze cpu da mu se pregreva.. a greje se inace dosta
:: Zavisi od ploce/biosa, kopaj po njemu mora da ima neki opseg od do za brzinu ventilatora :: u odnosu na temperaturu, ako je neka krsh ploca moguce je da nema takvu opciju :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.