ako ces kupovati tu Gene plocu zbog zvucne onda bolje nemoj jer ne ocekuj da je bog zna koliko bolja od ove realtek, mislim bolja je ali ne za tu razliku u ceni izmedju ploca.. ako ti treba dobra zvucna, uzmes neku ovako pci-e, ako ti je potreban neki pci slot ne vidim razlog da ne uzmes tu P8Z77
Ma meni su svi kompovi spojeni na Marantz AV receiver preko SPDIF, receiver radi procesiranje, nisam nikad primetio neku razliku u zvučnim, nema šuma i sl. sa ploče.
Gene mi se učinila zanimljiva, ali sam shvatio da ima samo 6 SATA konektora (4 na intel i dva na AS media) a ja imam SSD, 4 HDD-a i DVD, znači odmah sam sve popunio.
Sve više naginjem ka Z77V-PRO, ima više SATA konektora, ima više slotova, ne planiram ekstremni OC, mada obe imaju slične naponske jedinice, Pro je jeftinija od Gene pa mi ostaje veći budžet za neki jači kuler ...
ja sam isto tako kao i ti razmisljao zbog nabudzene ploce, ali shvatio sam da je to u stvari jedno te isto i ja sam se umesto ROG odlucio za Z68.. jos se razmisljam da li Z68 ili Z77, gledam da ne pucam puno para za nesto sto mi ne treba
:: Ma meni su svi kompovi spojeni na Marantz AV receiver preko SPDIF, receiver radi procesiranje, nisam nikad primetio neku razliku u zvučnim, nema šuma i sl. sa ploče :: :: Gene mi se učinila zanimljiva, ali sam shvatio da ima samo 6 SATA konektora (4 na intel i dva na AS media) a ja imam SSD, 4 HDD-a i DVD, znači odmah sam sve popunio :: :: Sve više naginjem ka Z77V-PRO, ima više SATA konektora, ima više slotova, ne planiram ekstremni OC, mada obe imaju slične naponske jedinice, Pro je jeftinija od Gene pa mi ostaje veći budžet za neki jači kuler ...
:: Pala odluka, idem popodne po i5-3570K i P8Z77-V PRO :: :: Još samo ostaje pitanje - šta za kuler? Treba mi samo malo masivniji hladnjak, imam 2*Arctic Cooling F12 120mm PWM @1400rpm za push-pull.
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
:: Uzeo bih i ja, al ga nema. Nigde. Juče ceo dan zvao. :: :: Ako ništa voziću neko vreme box, a videću da mi donesu iz USA Thermalright SilverArrow SB-E :: :: :: :: ja bih uzeo nude megahalems istog trenutka :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.