Imam ovu memaru > KHX1600C9AD3B1K2/4G i cini mi se da mi ``malo`` fali prostora, pa bih hteo malo vise memorije... E sad, moje pitanje glasi: Da li prodati ovu i pazariti nesto 2x4gb tipa, ili dodati jos jedan stapic od 2gb ili jos jedan set od 2x2gb kao sto je ovaj? Ploca je asus m4n98td evo i procesor 1090t, klokovanje memorije me ne zanima, samo stabilan rad i sama kolicina koja mi je potrebna... Da napomenem da memoriju imam godinu dana i da je jos oko 2 godine u garanciji, pa nemam predstavu koja bi bila objektivna cena, ako dodje varijanta prodaje... Hvala svima!
Imas sasvim doboljno ja imam 8gb te iste memorije (4x2) i nikakvu korist nemam max sto mi igre zazimaju je 3gb.4gb mi stoji prazno totalno, ram disk sam napravio za manje igre do 4gb i imam mini SSD.
Bilo je pomenuto da je 4gb knap, cak mozda i fali malcice za Battlefield3 (MP) i uopste osecam da mi je potrebno vise memorije... Sa win7 ultimate 64bit, upaljenom mozilom, fraps, afterburner, prateci programi za periferije i jos neke dzidza-bidze ja imam zauzeto oko 1.5gb sto uopste nije malo, a gde je tek neka igra ili sta vec... Sky, iako sam uposlio ganglije i istinski zeleo da razumem tvoj post, nekako mi ne uspeva.... :)
:: :: :: Imas sasvim doboljno ja imam 8gb te iste memorije (4x2) i nikakvu korist nemam max sto mi igre zazimaju je 3gb.4gb mi stoji prazno totalno, ram disk sam napravio za manje igre do 4gb i imam mini SSD :: :: :: Bog ti pomog-o :)
:: Bilo je pomenuto da je 4gb knap, cak mozda i fali malcice za Battlefield3 (MP) i uopste osecam da mi je potrebno vise memorije.. :: Sa win7 ultimate 64bit, upaljenom mozilom, fraps, afterburner, prateci programi za periferije i jos neke dzidza-bidze ja imam zauzeto oko 1.5gb sto uopste nije malo, a gde je tek neka igra ili sta vec... :: Sky, iako sam uposlio ganglije i istinski zeleo da razumem tvoj post, nekako mi ne uspeva.... : :: :: :: :: :: :: :: Imas sasvim doboljno ja imam 8gb te iste memorije (4x2) i nikakvu korist nemam max sto mi igre zazimaju je 3gb.4gb mi stoji prazno totalno, ram disk sam napravio za manje igre do 4gb i imam mini SSD :: :: :: :: :: :: Bog ti pomog-o :)
Ma ne znas ti toothless, BF3 single trazi samo 8GB! :P A multiplayer trazi preko 16GB... Evo tebi jedno dobro resenje, ugasi sve sto ti guta memoriju, i igraj kao covek. Mani frejmove i gluposti, ne igras valjda igru samo da bi konstanto gledao u fps... That`s sick B*tch! :P
bla, bla... Nigde konkretnog odgovora, sem toothless-a... Kada sam ubacio od drugara jos 2 stapica od po 2gb, osetio sam razliku, tako da ta prica ne pije vodu... Mozda je nekome dovoljno i 2gb, meni nisu ovih 4gb i to je to, bar sa ovim ultimate 64bit i svim zajebancijama koje hocu da budu upaljene...
:: Ma ne znas ti toothless, BF3 single trazi samo 8GB! :P :: A multiplayer trazi preko 16GB... :: Evo tebi jedno dobro resenje, ugasi sve sto ti guta memoriju, i igraj kao covek. Mani frejmove i gluposti, ne igras valjda igru samo da bi konstanto gledao u fps... That`s sick B*tch! : :: :: ::
:: bla, bla... Nigde konkretnog odgovora, sem toothless-a... Kada sam ubacio od drugara jos 2 stapica od po 2gb, osetio sam razliku, tako da ta prica ne pije vodu.. :: Mozda je nekome dovoljno i 2gb, meni nisu ovih 4gb i to je to, bar sa ovim ultimate 64bit i svim zajebancijama koje hocu da budu upaljene.. :: :: :: :: Ma ne znas ti toothless, BF3 single trazi samo 8GB! :P :: :: A multiplayer trazi preko 16GB... :: :: Evo tebi jedno dobro resenje, ugasi sve sto ti guta memoriju, i igraj kao covek. Mani frejmove i gluposti, ne igras valjda igru samo da bi konstanto gledao u fps... That`s sick B*tch! : :: :: :: :: :: ::
:DDD a jbg, ocu jos ovo da otkacim i kraj price sto se tice ove manije... pecam, pecam, nista se ne sekiraj :D
@mixer cenim tvoje misljenje druze, ali veruj mi da sam u pravu...
:: STRASNO!!!! :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
imali su i ljudi problem sa sporim igrama i lošim FPS-om sa i7 konfiguracijama sa gtx 460 grafikama, a meni sve radi extra, nikada nisam imao problem.Dosta ljudi spominje LGU i slično, dok druga polovina nema pojma šta je LGU i loš frame rate.Ja lično mislim da je problem sa memorijom na BF3 softverske prirode, i da ona ne ždere toliko RAM-a jer bih ja prvi imao problem.
Da li 32-bitni programi/igre koriste više od 3,5GB memorije?
Meni je isto sve sa 4GB kao i sa 16GB, osim... :) 16GB sam uzeo za Photoshop, Illustrator i Premiere, napravio RAM disk od 8GB i dao im da ga koriste kao scratch disk, boost do mudeta!
E da, prodaj tu memoriju za 1500-2000 max i kupi 2x8.
ne kapiram zasto bi prodavao tu memoriju? bocni prosto jos jedan par iste/slicne i cao ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.