Corsair 1GB DDR2 XMS2-6400 800MHz 5561 din 67 ⬠vise nego povoljno. No ti koje planiras da pozoves kada nesto nemaju na stanju fino spuste cenu , znam iz iskustva sa napajanjem.Kod drugih je nisam vidjao. Kod mene imam 2giga te memorije , najbolja iskustva vredi svaki euro pogotovo po toj ceni.
Do prosle nedelje je zotec 8600gt mogao da se nadje u MK Racunarima za 8000 dinara. Verovatno je bila neka akcija i sad se jedem ziv sto je nisam kupio.
pa sta, to i nije nesto povoljno obzirom da postoji Geil 2x1gb na 800 6400 za 76evra i ko normalan bi kupio corsair 1gb za te pare, ne razumem sta je tu povoljno...?
Posalji adrese da vidimo gde ima, ja sam za sad najjeftinije nasao Apacer DDR2 800mhz, poceo sam da sklapam racunar pa me interesuje d prodjem povoljnije.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: pa sta, to i nije nesto povoljno obzirom da postoji Geil 2x1gb na 800 6400 za 76evra i ko normalan bi kupio corsair 1gb za te pare, ne razumem sta je tu povoljno...?
Jesu li ti oni licno rekli da je tolika cena ili si video na berzi? Na ovoj berzi si, do skoro, mogao da nadjes i C2D 6600 za oko 140eur. Naravno, samo na berzi.
Ako je corsair VALUE a mislim da jeste,moja preporuka je da je zaobilaziš.
Ako ćeš corsair XMS to je dobar pazar.Batali te value varijante.Tj ako ti treba desktop kompjuter i ako nemaš namere da igraš nešto,onda eventualno dolazi o obzir.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.