Zanima me da li je dobra kupovina procesora CPU AM3 AMD Phenom™ II X2 560,3.30GHz / 6MB BOX Black edition 45nm i koja ploca eventualno moze da se upari sa njim?
naravno da je dobra kupovina ako je u skladu sa tvojim potrebama i sa cenom(koju nisi naveo), a mozes da ga bocnes u svaku plocu koja ima na sebi AM3 socket, uparice se fino
:: Zanima me da li je dobra kupovina procesora CPU AM3 AMD Phenom™ II X2 560,3.30GHz / 6MB BOX Black edition 45nm i koja ploca eventualno moze da se upari sa njim?
Ne isplati se, to je precenjen procesor. Za iste ili manje pare imaš athlon x3 cpu koji ga saranjuje, a ima jednaku verovatoću otključavanja. U stvari, nabolja varijanta bi bila da nađeš polovan athlon x3 za 40-tak evra.
Sastavljamo drugaru konfiguraciju kako znamo i umemo. Nece da cuje za polovne komponente. Ovo je najeftinije sto sam mogao da nadjem. Ako znas gde mogu da nadjem polovnu ali sa nekom garancijom kazi.
onda kupuj novo sta da ti kazem, ne isplati se cimanja.. plocu trazi Biostar, po meni najjeftinija a vredna
:: Sastavljamo drugaru konfiguraciju kako znamo i umemo. Nece da cuje za polovne komponente. Ovo je najeftinije sto sam mogao da nadjem. Ako znas gde mogu da nadjem polovnu ali sa nekom garancijom kazi :: :: ::
Precenjen, jeste. Da ga Athlon II x3 sahranjuje - tesko...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ne isplati se, to je precenjen procesor. Za iste ili manje pare imaš athlon x3 cpu koji ga saranjuje, a ima jednaku verovatoću otključavanja. U stvari, nabolja varijanta bi bila da nađeš polovan athlon x3 za 40-tak evra :: :: ::
Fenom je losiji u aplikacijama koje su bazirane za tri ili vise jezgara.
U igricama, Fenom je superiorniji naspram Athlona.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Zavisi kako definišeš sahranu, 20-30% bolje performanse uz 15-tak % nižu cenu. Meni je dovoljno :: :: :: Precenjen, jeste. Da ga Athlon II x3 sahranjuje - tesko.. ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.