Konkretno me interesuje kako bi ova ploca pasovala sa 955be ili 965be, koliki klok mogu da postignem sa dobrim kulerom i uopste sta da ocekujem od ove ploce? Malo sam zbunjen i sa ovim Nv cipsetom, ali koliko mogu da primetim ploca spada u sam vrh am3 ponude ? Hvala svima!!!
dobra je ploča. Konkretno imam M4A88TD EVO V USB3 te se smatram izuzetno kompetetnim da kenjam o gore navedenoj :)
Za koliko je para dobijaš???
Ako uzimaš novu možda bi ti isplativije bilo neku AM3+ (zbog kasnijeg upgrade-a).
Sa mojom nisam imao većih problema, osim što prilikom nekih ažuriranja win7 pukne drajver za onboard lan te moram da lupim reinstal. Ništa strašno. Moj Phen II x2 je žmureći digla na 4Ghz.
Ne razmisljam o kasnijem upgrade-u, posto hocu da mi masina sluzi 2 godine, pa posle prelazim na intel... Zato i ne razmisljam o am3+ plocama i cini mi se da je ovo kvalitetnija ploca za am3 procesore od trenutnih am3+ ploca u cenovnom rangu izmedju 70-90e ili gresim? Ne planiram sli, nego jednu jacu grafiku tipa gtx570/580 sve bi bilo ok?
Ploča je ok, dobra naponska, dobro hlađenje, podrška za SLI, jedino što je taj 980a čipset zapravo matori 780 samo ima podršku za DDR3. Ni to nije pitanje, već jednostavno, pored ove lepotice, nema mesta za tu tvoju: http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A99X_EVO/#specifications
I SLI i CF, DIGI+VRM, dakle ploča novije generacije, sa novijim čipsetom i novijim tehnologijama od strane Asusa...nemoj da bežiš od ove, kad ti kažem :)
Edit: Malčice izlazi iz cenovnog opsega koji si naveo...ali sumnjam da bi to bio problem :)
:: Ne razmisljam o kasnijem upgrade-u, posto hocu da mi masina sluzi 2 godine, pa posle prelazim na intel.. :: Zato i ne razmisljam o am3+ plocama i cini mi se da je ovo kvalitetnija ploca za am3 procesore od trenutnih am3+ ploca u cenovnom rangu izmedju 70-90e ili gresim :: Ne planiram sli, nego jednu jacu grafiku tipa gtx570/580 sve bi bilo ok :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.