Zanima me koja bi ploca bila dobra da istera par godina igranja za navedeni procesor da kosta 40-50e? CPU sam vec uzeo i zelim da napomenem da ne planiram ni sa kakvim OC!
bilo koja AM2+, AM3+ plocha ce odgovarati za taj cpu poshto je `mali` potroshach. E sad, ako pozelish da menjash kasnije cpu onda treba gledati da ne kupish najjeftiniju. Ostalo shto treba da gledash je broj pci slotova, ram slotova, sata prikljuchaka OBAVEZNO...
Imam Gigabyte GA-MA78LM-S2H koja je mikro formata, ddr2 i bila je jedna od najjeftinijih plocha, ima ACC shto mi ne koristi sa sadashnjim x2 245. Chak i sa ovom plochom cpu sam overklokovao bez problema na 3.5ghz, tako da je greota da taj x2 250 ne overklokujesh jer ima dobar oc potencijal, poshto velish da si gamer shto se vidi i po avataru.
I da, chipset da bude AMD, e sad koji da preporuchim ne znam
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
cisto onako da ti kazem da ti je stil pisanja onako pederski pravo
CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz MBO: Gigabyte 770-DS3 PSU: CM GX-550W HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0 CPU COOLER: CM V8 HP CASE
:: bilo koja AM2+, AM3+ plocha ce odgovarati za taj cpu poshto je `mali` potroshach :: E sad, ako pozelish da menjash kasnije cpu onda treba gledati da ne kupish najjeftiniju. Ostalo shto treba da gledash je broj pci slotova, ram slotova, sata prikljuchaka OBAVEZNO.. :: :: Imam Gigabyte GA-MA78LM-S2H koja je mikro formata, ddr2 i bila je jedna od najjeftinijih plocha, ima ACC shto mi ne koristi sa sadashnjim x2 245. :: Chak i sa ovom plochom cpu sam overklokovao bez problema na 3.5ghz, tako da je greota da taj x2 250 ne overklokujesh jer ima dobar oc potencijal, poshto velish da si gamer shto se vidi i po avataru :: :: I da, chipset da bude AMD, e sad koji da preporuchim ne znam :: ::
nadji neki BIOSTAR, to su vrh ploce.. radije bih ja to nego MSi..
:: Zanima me koja bi ploca bila dobra da istera par godina igranja za navedeni procesor da kosta 40-50e :: CPU sam vec uzeo i zelim da napomenem da ne planiram ni sa kakvim OC ::
:: cisto onako da ti kazem da ti je stil pisanja onako pederski prav :: :: :: CPU: AMD Athlon II 44 :: GPU: Gigabyte 5870 SO :: RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mh :: MBO: Gigabyte 770-DS :: PSU: CM GX-550 :: HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID :: CPU COOLER: CM V :: HP CAS :: :: :: bilo koja AM2+, AM3+ plocha ce odgovarati za taj cpu poshto je `mali` potroshach :: :: E sad, ako pozelish da menjash kasnije cpu onda treba gledati da ne kupish najjeftiniju. Ostalo shto treba da gledash je broj pci slotova, ram slotova, sata prikljuchaka OBAVEZNO.. :: :: :: :: Imam Gigabyte GA-MA78LM-S2H koja je mikro formata, ddr2 i bila je jedna od najjeftinijih plocha, ima ACC shto mi ne koristi sa sadashnjim x2 245. :: :: Chak i sa ovom plochom cpu sam overklokovao bez problema na 3.5ghz, tako da je greota da taj x2 250 ne overklokujesh jer ima dobar oc potencijal, poshto velish da si gamer shto se vidi i po avataru :: :: :: :: I da, chipset da bude AMD, e sad koji da preporuchim ne znam :: :: :: ::
Uzimas obavezno AM3/Am3+ plocu, jer je DDR3 jeftiniji od DDR2.
Svaka ploca ce moci da gura taj CPU, jer ima mali TDP. Cak ces moci lepo i da ga OC.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Zanima me koja bi ploca bila dobra da istera par godina igranja za navedeni procesor da kosta 40-50e :: CPU sam vec uzeo i zelim da napomenem da ne planiram ni sa kakvim OC ::
Ma nema frke...nisam ni planirao da je prodajem sada...
22.04.2012. 20:44
status: user broj poruka: 3241
nego vidim da tebi nije bitno, pa što za džabe da daješ pare za novo kad je ova stara godinu dana sa još 2g garancije i nikad nije klokovan proc niti su dirani naponi.Kao nova je, kupljena u Emmi-ju u ful pakovanju, ima garanciju i fiskalni račun na moje ime.Moje mišljenje je da ipak pojuriš ako ima negde FX serija jer ćeš je kasnije lakše i bolje prodati, ako si već zapeo da je kupiš novu.
A ja bih lično voleo da mi crkne ova u garanciji, da uzmem sad noviju uz doplatu, al` neće, mamu joj, radi ko sat. :)
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.