Realno sta i5 2500k nudi,moze se reci i kod nas da je povoljan...
Sad novi model ce biti jos jeftniji a bolji ? o.0 ja im skidam onda kapu, nemaju konkurenciju,a snizavaju cenu...
I posle neka neko nesto kaze protiv intela :-))))
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Sto se mene tice, svako pojeftinjenje je dobro doslo, ali plasim se samo da ne bude neka prevara i da se predomisle :: :: Inace, mogli su da spreme i i7 3670K kao zamenu za 2600k cisto da ne bude svih 100e razlike za 8 threada
Hej neces nas prevariti, gde ti je drugi post za redeom? Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Realno sta i5 2500k nudi,moze se reci i kod nas da je povoljan.. :: :: Sad novi model ce biti jos jeftniji a bolji ? o.0 ja im skidam onda kapu, nemaju konkurenciju,a snizavaju cenu.. :: :: I posle neka neko nesto kaze protiv intela :-))) :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb :: :: :: Sto se mene tice, svako pojeftinjenje je dobro doslo, ali plasim se samo da ne bude neka prevara i da se predomisle :: :: :: :: Inace, mogli su da spreme i i7 3670K kao zamenu za 2600k cisto da ne bude svih 100e razlike za 8 threada
Evo jos jednog linka , kopiranog sa istog foruma gde i pravi a na kome se pise da Intel ima `mali` problem sa K verzijama kada se klokuje . Valjda se grejanje nesrazmerno povecava ali SAMO kada se klokuje , za vecinu nas znaci nema problema.
:: Evo jos jednog linka , kopiranog sa istog foruma gde i pravi a na kome se pise da Intel ima `mali` problem sa K verzijama kada se klokuje . Valjda se grejanje nesrazmerno povecava ali SAMO kada se klokuje , za vecinu nas znaci nema problema
Ovaj... Imaš malo pogrešnu percepciju `većine`... Većina nas overklokuje `till` the cows come home`...
A što se tiče `nesrazmernog povećavanja grejanja` kod K verzija... Da citiram `Kuma Žorža` iz `Lepote Poroka`: `JE li mOguuće?` Takvo što INTELU da se desi, večito vazdizanom do nebesa (i cenama, i od strane fanbojeva)...
Šalu na stranu... Dobro je da im je došlo iz dupeta u glavu, i da su shvatili da ne mogu TOLIKO da precenjuju procesore - u odnosu na AMEDE - i to u dobu najveće svetske finansijske krize, i u dobu kad već i najobičniji tableti dobijaju quad core procesore veoma respektabilnih performansi...
A ko će ga znati... Možda su konačno i nadoknadili sve one MILIJARDE DOLARA i EURA kazni od Evropske Unije, Amerike i Hong Konga za mafijaško-monopolističko i nefer-anti-konkurentsko ponašanje prema AMD-u, pa više te `Research & Development` (nudge-nudge-wink-wink :) gubitke ne moraju da naplaćuju iz džepova kupaca.
`Intel pays .45B antitrust fine, posts Q2 earnings 0M loss` `It’s really something when a company can pay a .45 billion dollar fine and only wind up with a 8 million loss for the quarter, something Intel is able to pay with pocket change based on their capital reserves (which exceed billion in terms of .8B cash on hand, .2B short-term investments and .6B in trading assets).`
Re: Pravi naslov teme je: Ivy jos nije ni izasao, a crvenkapicama se vec
14.04.2012. 19:13
status: user broj poruka: 4420
Da nisi ti malo pomesao subjekte?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: ovlazile gacice... `Joj, tata, i ja bi to da imam!`. `I tata bi, sine, ama kupih onomadne ovoga usijanog usranka...Rodilo se - valja ga ljuljati` :: :: ::
Nisam. Pocela je petlja da vam popusta... Evo, Pisku se vec prividjaju
14.04.2012. 20:17
status: user broj poruka: 10998
Hepo-kocke - zahladilo mu oko srca, a na donju pipu poceo da pusta... Da podsetimo: Taman je AMD (manje-vise) `izjednacio` sa Phenom-om II, kad, pojavi se Core i7/5/3. Tras, po pitchcy! Nisu crvendaci ni izasli iz nokdauna, kad, pljas! Samarcina u vidu SandyB-a. Knock-out! Zatim uzasni fijasko - pojava Buldog-zdera... Pa sada ovo! Ne, nije to samo donja pipa pocela da pusta - i sfinkter je popustio... Bice to `Paloma - podvuceno zutim`...
brate ako ti se vise isplati da zarad nekoliko procenta das 4kdin onda jbg baci pogled: http://goo.gl/48yr2 ovo je power consumption, a u performansama je razlika ~4,5%
:: I ja sam cekao i5 2500k ali sad kad sam video cenu za i5 3570k vise se isplati ajv :: :: ::
Ja sam već godinu dana u posedu jednog Phenoma II X4 955 i ne žalim ni dana danas za kojekakvim Intel i5 2500k procesorima jer ne znam gde i ovog AMD-a da zaposlim tj. poteram da se malo oznoji. Ne bavim se hakovanjem NASA, ne obradjujem video za neku kompaniju, znate ono - kućni korisnik personalnog računara (engleski: PC)
Ovaj, a čime se vi bavite, pa zahtevate te Intele?????
Wlado, cime se bavis, jel radis u Wordu i Excelu? U tom slucaju tebi zavrsava posao i Duron.. a uposli se itekako igrama 955 samo se ti ne bavis time, sigurno ljudi ne kupuju te silne intele cisto radi reda.
:: Ja sam već godinu dana u posedu jednog Phenoma II X4 955 i ne žalim ni dana danas za kojekakvim Intel i5 2500k procesorima jer ne znam gde i ovog AMD-a da zaposlim tj. poteram da se malo oznoji :: Ne bavim se hakovanjem NASA, ne obradjujem video za neku kompaniju, znate ono - kućni korisnik personalnog računara (engleski: PC :: :: Ovaj, a čime se vi bavite, pa zahtevate te Intele???? ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.