Da li neko ima ovu plocu..Imam problem sa dizanjem sistema,sve odradi i na kraju kad treba da se pojavi slika ekran je crn,a desavalo se i da zabaguje na Expanding Files tokom dizanja sistema.Ako neko moze da pomogne bilo bi lepo..
Kako znas da je problem sa plocom? Mozda je problem sa grafickom? Cuje li se onaj pozdravni zvuk kad ulazis u win, dok je ekran crn? Jesi li probao uci u safe mode? Slican problem sam imao kad sam reparirao neke windowse, a resenje je bilo full format c: i instalacija od nule. Ili probaj drugu verziju windowsa7 ili xp.
ram memoriju, izvadi je pa ocisti kontakte gumicom za brisanje i izduvaj prasinu iz slotova, tako uradi i sa grafckom za svaki slucaj..ili ako imas vise modula rama izbaci jedan pa probaj da uturis u sve slotove dok ti ne baci sliku, ako ne baci probaj to isto al sa drugim modulom..jbg idi sistemom eliminacije
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.