Uz plocu bi isla prateca oprema, garancija+racun. Ploca je stara godinu dana, znaci u garanciji jos 2... Sta mislite, koliko bi mogao para da dobijem za nju??
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Pozz svima :: :: Uz plocu bi isla prateca oprema, garancija+racun. Ploca je stara godinu dana, znaci u garanciji jos 2... Sta mislite, koliko bi mogao para da dobijem za nju? :: :: Hvala unapred :*
:: Ne bih ja cekao noname-a, lepo nas iskarao sa onim phenomom u onoj temi za oglase x :: :: 40e je malo sto ti savetuje forever, ipak prvo probaj sa 50 na 45, pa ako se kroz 5-6 dana ne proda lako ces da skines cenu :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Hvala ljudi na brzim odgovorima : :: :: :: :: :: ::
hmm o cemu ti pricas? treba mi ta ploca za drugi phenom II X4 965
Snoopy: Hvala i tebi na odgovru :). Posto si mi dao neki uvod u cenu, mislim da je fer 45E (5000rsd) za plocu. Generalno i nemam potrebu da prodajem, ali sve me nesto kopka da uzmem AM3+ zbog kasnije nekog Bulla :D (trenutno imam 955 be). E sad sta uzeti do 10000 ( toliki bi mi bio budzet)?? PS: Gde nadje G.Skill sunce ti tvoje :D
noname86: Sto si tako na losem glasu :D? Nisam jos stavljao plocu na oglas.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.