Svakako vredi te pare, jer trenutno je to najbolji vazdusni kuler. Posle njega sledi NH-D14, a posle nje ide Phanteks, razlika je u par stepeni izmedju kulera. Jedina mana je sto je ogroman, ne znam koje kuciste imas. Ventovi koji dolaze sa njim su jako kvalitetni tako da ne moras da dokupljujes druge. Proveri samo da li je SB-E verzija, jer je prva verzija tog kulera malo manja i losija od Noctue i Phanteksa, pa da se ne zajebes. http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Svakako vredi te pare, jer trenutno je to najbolji vazdusni kuler :: Posle njega sledi NH-D14, a posle nje ide Phanteks, razlika je u par stepeni izmedju kulera :: Jedina mana je sto je ogroman, ne znam koje kuciste imas :: Ventovi koji dolaze sa njim su jako kvalitetni tako da ne moras da dokupljujes druge :: Proveri samo da li je SB-E verzija, jer je prva verzija tog kulera malo manja i losija od Noctue i Phanteksa, pa da se ne zajebes :: http://i52.tinypic.com/1o64b8.jp :: ::
Lepo izgleda ovaj Silver SB-E voleo bih da ga probam :) mada mi se nesto ne bacaju pare jedino ako prodam moj .) phobo vidi mail
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
Daj link nekog `review-a` gde je SB-E `najbolji`. Ne mogu nista konkretno da nadjem. Gde god ubodem, Phanteks najbolje hladi
:: Svakako vredi te pare, jer trenutno je to najbolji vazdusni kuler :: Posle njega sledi NH-D14, a posle nje ide Phanteks, razlika je u par stepeni izmedju kulera :: Jedina mana je sto je ogroman, ne znam koje kuciste imas :: Ventovi koji dolaze sa njim su jako kvalitetni tako da ne moras da dokupljujes druge :: Proveri samo da li je SB-E verzija, jer je prva verzija tog kulera malo manja i losija od Noctue i Phanteksa, pa da se ne zajebes :: http://i52.tinypic.com/1o64b8.jp :: ::
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100e.
Malo li je kume?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Tu se i ja slazem , mada se uz ovakve kulere dobijaju kvalitetni ventovi tako da po meni su dobra kupovina na duze staze .) A sto se tice Silver Arrow SB-E pazario sam ga pa cu ovih dana da uporedim ta dva kulera tako da mozete da imate informaciju iz prve ruke :D
:: Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100e :: :: Malo li je kume :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100e :: :: Malo li je kume :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Da nisi kupio ovaj sa oglasa sto sam ja hteo? Sad mi rece covek da ga je neko malopre narucio.
Vidi mail
:: Tu se i ja slazem , mada se uz ovakve kulere dobijaju kvalitetni ventovi tako da po meni su dobra kupovina na duze staze .) A sto se tice Silver Arrow SB-E pazario sam ga pa cu ovih dana da uporedim ta dva kulera tako da mozete da imate informaciju iz prve ruke : :: :: Asus Maximus Extreme-Z :: Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D1 :: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5 :: ASUS GTX 580 DC I :: SSD Crucial M4 128g :: Seasonic X-Series 660 :: CM 912+ :: Dell U2312H :: :: :: Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100e :: :: :: :: Malo li je kume :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
:: @Milanc :: :: Da nisi kupio ovaj sa oglasa sto sam ja hteo? Sad mi rece covek da ga je neko malopre narucio. :: :: Vidi mai :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: Tu se i ja slazem , mada se uz ovakve kulere dobijaju kvalitetni ventovi tako da po meni su dobra kupovina na duze staze .) A sto se tice Silver Arrow SB-E pazario sam ga pa cu ovih dana da uporedim ta dva kulera tako da mozete da imate informaciju iz prve ruke : :: :: :: :: Asus Maximus Extreme-Z :: :: Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D1 :: :: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5 :: :: ASUS GTX 580 DC I :: :: SSD Crucial M4 128g :: :: Seasonic X-Series 660 :: :: CM 912+ :: :: Dell U2312H :: :: :: :: :: Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100e :: :: :: :: :: :: Malo li je kume :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Dell 22 :: :: :: :: :: ::
Da li svaki put mora quote na quote na quote na citiram na citiram? Toliko vas mrzi da u naslovu stavite @taj i taj, ili ne mora ni tako ako se dvoje dopisuju logicno je da se obracaju jedan drugom/poslednjem postu-osobi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: @Milan : :: Da nisi kupio ovaj sa oglasa sto sam ja hteo? Sad mi rece covek da ga je neko malopre narucio. : :: Vidi ma : :: Tell the Spartans, stranger passing b :: that here obedient to their laws we l : :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice : : :: :: Tu se i ja slazem , mada se uz ovakve kulere dobijaju kvalitetni ventovi tako da po meni su dobra kupovina na duze staze .) A sto se tice Silver Arrow SB-E pazario sam ga pa cu ovih dana da uporedim ta dva kulera tako da mozete da imate informaciju iz prve ruke :: : :: :: Asus Maximus Extreme-Z :: :: Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D :: :: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1. :: :: ASUS GTX 580 DC :: :: SSD Crucial M4 128 :: :: Seasonic X-Series 66 :: :: CM 912+ :: :: Dell U2312 :: : :: :: :: Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100 :: :: : :: :: :: Malo li je kum :: :: : :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2G :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600M :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk- :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A :: :: :: Case:CoolerMasterElite4 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a :: :: :: CpuCooler:TitanVane :: :: :: Mis: Mx5 :: :: :: Dell 2 :: :: : :: :: ::Ako nema drugi SB-E onda je to taj :
:: @Milan : :: Da nisi kupio ovaj sa oglasa sto sam ja hteo? Sad mi rece covek da ga je neko malopre narucio. : :: Vidi ma : :: Tell the Spartans, stranger passing b :: that here obedient to their laws we l : :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice : : :: :: Tu se i ja slazem , mada se uz ovakve kulere dobijaju kvalitetni ventovi tako da po meni su dobra kupovina na duze staze .) A sto se tice Silver Arrow SB-E pazario sam ga pa cu ovih dana da uporedim ta dva kulera tako da mozete da imate informaciju iz prve ruke :: : :: :: Asus Maximus Extreme-Z :: :: Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D :: :: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1. :: :: ASUS GTX 580 DC :: :: SSD Crucial M4 128 :: :: Seasonic X-Series 66 :: :: CM 912+ :: :: Dell U2312 :: : :: :: :: Mozes sa duplo jeftinijim kulerom jako lepo da ga ohladis, mislim da nema potrebe da dajes 80e, jos ako nema ventilatore to ti je jos po jedna crvena za po svaki i eto cifre od 100 :: :: : :: :: :: Malo li je kum :: :: : :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2G :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600M :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk- :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A :: :: :: Case:CoolerMasterElite4 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a :: :: :: CpuCooler:TitanVane :: :: :: Mis: Mx5 :: :: :: Dell 2 :: :: : :: :: :::: Da li svaki put mora quote na quote na quote na citiram na citiram :: Toliko vas mrzi da u naslovu stavite @taj i taj, :: ili ne mora ni tako :: ako se dvoje dopisuju logicno je da se obracaju jedan drugom/poslednjem postu-osobi.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.