Ovako pozdrav svima, hteo bih da pitam da li neko je upucen world of warcraft ....mislim sta je najbolje da uzmem da bi upalio primer radi 12-13 wow-a da smanjim rezoluciju FPS za sad uzeo sam Kingston HyperX grey 16gb i malo falilo da uzmem FX8150 black i neku maticnu od 14k sto mi neki retardi iz nekog servisa ponudili pa sad razmishljam i7-2600 ili FX8150 ovo bi morao da kupim novo. A ove komponente imam upola cene maticna je nova Asus p6t deluxe v2 CPU Intel Core i7 940 Cores x4 [uzeo bi najjaci prosesor za ovu maticnu ovo je samo prim] 8M Cache, 2.93 GHz, 4.80 GT/s 9800gt 16gb DDR3 Kingston HyperX E sad neko kaze sa ovom konfiguracijom ne bi mogao da radim sa botovanjem :) Msm da pustim 10 bota i 10 wowa da farmuju i te fore e sad ako moze mala pomoc ljudi moliim vas
Probaj malo da googlas ti bi malo da cheat-ujes kolko se meni cini,pa sad vidi sta ti je najpotrebnije za isto.Koliko je zahtevna wow ne znam ali ja sam palio Shaiyu (mmporg) sa 2 naloga i to je radilo extra na c2d e6550,gf8600gt i 2gb rama na800mhz.vidi koja su ogranicenja,a na netu sigurno imas nekog ko je to radio i okacio negde
Iako sam u proseku vise za amd, sada ti stvarno preporucujem i7 2600 (ako mozes doplati i uzmi 2600K, klokuje se dosta dobro a wow trosi procesor vise od graficke), da bi ti radilo vise klijenta od jednom. Sto se tice rama, ti si se obezbedio, a graficku bi ipak malo jacu. Graficka 9600gt je odlicna za samo jedan wow, ali vise njih i to 10 nije bas da ce da tera.
Brate mozes i 50 bez ikakovog problem! samo spusti rezoluciju na winodws i smanji je u jedna kvadrattic! i vozi. Jeidno sto neces moci da igras i da botujes istovremeno! To je prkatkcki nezovodljivo jer neverujem da ce ti raditi kako treba bot! Jedino ti je tu malo slabija grafika ostlao je sve k! Ja da sam na tvotm mestu uzeo bi neko jace napajanje tipa 700-800 wati i neku grafiku! Ali ako hoces da igras wow ne samo da botujes na njega! Za botovanje je to k! Jer u farminngu ces imati 130-140 fps! skoro uvek! Sve zavisi koji koristis bot! a i koliko znam makimslano je 3 accounta za jednog bota! Jedino ako ne mislis da uzmes 3-4 account 60 erua je jedan (3 accounta) 25 eura 1(account)!
Ovako nije meni frka za procesere[pare msm frka mi je ne zelim da dam previse :)] E sda ovako za botovanje znam sve imam imam 6 honor buddya lifetime :) Posto ja [pravim raf time pa se skupilo u kompezaciji necu da igram dok botujem jel mi rsmo nisam neki igram imam 11 accova full cata i te fore 9 atm teram na x6 phenom 8gb ddr3 hyperX grey uzeo sam samo z600 da mi se ne greje mnogo i za duplo mi se smanjima temperatura e sad 2600k ne bi uzimao zbog toga jel ne bi klokovao to nisam u tom svetu jel znam da bi posle poceo i struju moju da probam da prebacim na trofaznu i da izmislim toplu vodu :D u svakom slucaju hvala svima
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.