Bio je na ovonedeljnoj akciji u Emmiju, a sad ga nema, ubacili neki Zalman...ne mogu da se setim koliko je bio...dobro izgled, potraži neki review... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Kakav li je ovaj kuler? Saznao sam da uskoro stize u Winwin i bice oko 8200din :: :: http://www.overclockersclub.com/reviews/phanteks_ph_tc14pe/2.ht :: :: Ako ne bude nista od NH D14, mozda cu u njemu `naci utehu :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
review-i su oprecni, kod Tom Logana nije bio bolji od Noctue ali kako sam video samo kod njega. Izmedju Phanteks PH-TC14PE i Nocta nH-d14 isao bih na Phanteks, ne mozes da pogresis sto se tice performansi a i bre lepsi je od one Noctue sa onim braonkastim (da ne upotrebim ruzniji izraz) ventovima...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Ne bih bas rekao da je demolirao u .) kad se koriste isti ventovi razlika je minimalna ! E sad da je nesto novo i da su lepsi ventovi slazem se, jos i da su ventovi kvalitetni bice super :)
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
:: Kako moze da bude rame uz rame kad u overclocku u LOAD-u razlika je 5 stepeni u korsist ovog kulera. :: :: Lik sto ga testira kaze da je DEMOLIRAO Noctua-u :-) :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb :: :: :: Kuler je inace vrhunski, staje rame uz rame sa NH D14 i Silver Arrow SB-E :: :: :: :: :: ::
Opet kazem...u nedostatku Noctue NH-D14, ovaj Phanteks je takodje u rangu i sa njim nema greske, eventualno Megahalems koji je isto dostupan u Emmiju, za one koji nemaju novca za Phanteks.
:: Kako moze da bude rame uz rame kad u overclocku u LOAD-u razlika je 5 stepeni u korsist ovog kulera. :: :: Lik sto ga testira kaze da je DEMOLIRAO Noctua-u :-) :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb :: :: :: Kuler je inace vrhunski, staje rame uz rame sa NH D14 i Silver Arrow SB-E :: :: :: :: :: ::
Inače ovo je kuler koji ja bacam u đubre, kad se pokvari Dell, Compaq itd... Ima još nekoliko modela svi su sa pajpovima, ali su za mene sekundarna sirovina :)
Nemam nameru da spamujem, ali ako zaista ima neku vrednost da ih bar ne dajem na kilo.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.