Dali ce mi raditi ako na Asus plocu na kojoj je Transcend 2x1gb ddr2 na 1066 ubacim jos 2x1gb ali Kingston 1066? Ploca to podrzava i po broju slotova i po brzini ali ne znam da li se mogu marke mesati.
proveri na sajtu proizvođača ploče da li podržava tu memoriju.Ako je već imaš, onda postoji samo jedan način da saznaš, bocneš je i upališ komp. :) Možeš da mešaš koje hoćeš, ako ih ploča `podnosi`.Kod mene rade Hynix i Excelram
Samo da javim moje iskustvo , imam Asusovu plocicu na kojoj su udenute Transcend i Samsung memorije i sve radi bez ikakvih problema. Inace ploca je Asus P5KPL - AM.
Postoji mogucnost da ima nekompatibilnosti, ali firme putem revizije biosa uglavnom to svode na minimum. Ja recimo imam 12gb, upareno 2x po 3x2gb oczgold + patriot viper 1600mhz i sve radi rock solid! .)
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.