I dalje se komp nekad pali normalno, nekad iz druge, no to sam preboleo posto verovatno nema leka. Probao novi bios-nista. Buni me sad na koliko mi radi grafa na x4 ili x16?
ne znam da li si i gde kačio problem, ne mogu da nađem temu... A to za grafičku nije ni bitno na koliko radi, imaš par tema gde su Gliga i ostali dokazali u praksi da je razlika možda 2% u performansama...
:: I dalje se komp nekad pali normalno, nekad iz druge, no to sam preboleo posto verovatno nema leka. Probao novi bios-nista. Buni me sad na koliko mi radi grafa na x4 ili x16 :: :: http://tinypic.com/view.php?pic=2zswgmb&s= ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: I dalje se komp nekad pali normalno, nekad iz druge, no to sam preboleo posto verovatno nema leka. Probao novi bios-nista. Buni me sad na koliko mi radi grafa na x4 ili x16 :: :: http://tinypic.com/view.php?pic=2zswgmb&s= ::
Ma samo me zanima na koliko radi. Cisto informativno da znam sta da gledam. Imam b50 bez oc-a. Dakle, upali nekad iz prve, nekad druge, desi se, mada vrlo retko na vise cimanja. Stvarno ne znam sta se desava, nisam jedini sigurno sa ovakvim problemom.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ma samo me zanima na koliko radi. Cisto informativno da znam sta da gledam. Imam b50 bez oc-a. Dakle, upali nekad iz prve, nekad druge, desi se, mada vrlo retko na vise cimanja. Stvarno ne znam sta se desava, nisam jedini sigurno sa ovakvim problemom :: :: ::
Isprobavas svaku komponentu tako sto je zamenis njenim ekvivalentom jer bukvalno sve moze da zajebava kad su te stvari u pitanju. Mada te mozda zeza samo dugme za paljenje...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Sumnjam da je napajanje, kupio sam novo pre mesec dana, chieftec arena 500w, a trenutno je 9600gt, kingston 2x4gb blue. Mozda grafa na ati cipsetu, mada mislim da nije, ne pravi nikakve probleme u radu. Mrzi me da se napinjem sa biosima sve da isprobavam, sa fabrickog sam flesnuo na poslednji i sve je isto, mozda za nijansu bolje. Bio mi je otkljucan dva paljenja i bilo je ok. Kao x4 radi fenomenalno u windowsu, bez bagova, nije podizana ni voltaza. E sad, mozda je i to, mozda se to samo desava kad je otkljucan.
Najbolja naponska, najbolji OC potencijal, najbolji raspored komponenti, sve naj-naj... i gomila glupih problema koji skenjavaju sliku o ASUS-u kad naletiš na njih.
Nema sanse da izbacujem memorije. Imam gemin kuler tako da mi se ne skida zbog memorija. A kako na x4 kad je u primarnom slotu? Sto se tice mem ok, da li moze da se pritisne kad se upali komp, mislim odmah pri pokretanju ili samo dok je ugasen?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.