Moze li neko da mi kaze nesto o ovom napajanju?da ga uzimam ili da trazim nesto bolje? Imat e li mozda neku preporuku,ne treba mi nista jace od 450W........
status: user broj poruka: 143 To je ok napajanje, ja sam mislio da ga uzmem ali sam uzeo 550W Cooler Master Extreme Power RP-550, jer su mi rekli da je tise od 430.(valjda ima veci ventilator) Ok radi sve fino gura, ALI, veliko ali, prilicno je bucno,neuporedivo bucnije od chiefteca400w, cak imam utisak da je bucnije od prastarog hypomedia napjanja koje je puno prasine. Ne mogu da spavam od njega moram komp da gasim. Nosio sam ga i u DESK, oni su uvoznici, slusali ga uporedjivali sa ostalima,i ja sam slusao ostale,momci su bili EXTRA korektni, i to je to.Ispravno je, al ije Bucno .Rekli su mi igreen da je tiho.
Sad sam otisao malo u offtopic, ali mi je bitno da mi je tih komp, jer ovako ne mogu da spavam i moram da ga gasim, a sa chieftecom sam zaboravio kad sam ga gasio, ali chieftec ima druge probleme.
pogledaj Napajanje 430W Cooler Master iGreen power RS-430-ASAA Aktivno 7.346,00din
Ako `ne treba mi nista jace` podrazumijeva da nemas SLI konfiguraciju,to napajanje je odlican izbor.Stvarna snaga mu je 400 W,dok je maksimalni (povremeni) kapacitet 430 W. Za sve sto ide preko 400 W,nije bitan kapacitet,nego kvalitet izrade (izdrzljivost).Cak i za SLI varijantu pogoduje,ali postoje mnogo bolje (kvalitetnije izradjene) serije.
Cooler Master su OK napajanja...ali manje pouzdana od recimo Chieftec HPC DF modela
M i G
:: Moze li neko da mi kaze nesto o ovom napajanju?da ga uzimam ili da trazim nesto bolje :: Imat e li mozda neku preporuku,ne treba mi nista jace od 450W....... :: ::
coolermaster napajanja su dobra, ja vec 2 god. imam 380-icu (stari tip sa 80x80 ventilatorom na zadnjojj strani i jednom 12V granom) i radi ko zmaj. to je u stvari 330W a peak mu je 380, kod drugara isto to napajanje gura 4200+X2 sa x1600pro i 2 harda, radi na njemu video montazu sa HDV kamere i nikad mu nije trokiralo
moze se desiti da imas problema sa bukom ventilatora, ja sam imao, ali lako se isti zameni u buducnosti... a mozda ni ne budes imao potrebe
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.