Da su to uradili odmah po izlasku Buldozera, ove katastrofe ne bi bilo ili bi bila u najmanju ruku kud i kamo podnosljivija. Ovako, krpi rupe i cuti...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
`Ajd` sto im gori TLO pod nogama, nego plocama gori socket pod CPU-om.
28.02.2012. 00:44
status: user broj poruka: 10998
(OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje...
A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci).
Re: `Ajd` sto im gori TLO pod nogama, nego plocama gori socket pod CPU-om.
28.02.2012. 01:14
status: user broj poruka: 3350
Da si ti meni ziv i zdrav, ali i7 sa ukljucenim HT daje losije rezultate nego bez njega. Posebno u ripovanju DVD-ova u divx.
Primer i7 2600K @ 3.9Ghz - stock cooler.
WinX DVD ripper, kada mu se namesti da radi sa `8 jezgara` iliti HT, daje performanse od 90 i kusur frejmova u sekundi. Kada se namesti da radi sa 4 jezgra, daje performanse pa do skoro 130 frejmova u sekundi.
:: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: ::
28.02.2012. 03:42
status: user broj poruka: 2931
:: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci)
Re: Re: `Ajd` sto im gori TLO pod nogama, nego plocama gori socket pod CPU-om.
28.02.2012. 08:09
status: user broj poruka: 1624
Nikom nije drago,ali ne kapiram da toliko cekamo novu seriju,i onda novi 8 jezgarni vrh procesor , skup ko djavo, je SLABIJI od svoje brace 1090t i 1100t...
tako da toliko o tome... Cak ljudi se vracaju na bilo koji phenom,jer kazu bolje im radi...
Nacitah se tema i tema o ovim procesorima,i dzaba frekvencija kad su blagi uzas... I da je na 6 ghz,dzaba kad je slab...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: :: :: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: tebi je drago sto intel ima bolji procesor?
:: Da si ti meni ziv i zdrav, ali i7 sa ukljucenim HT daje losije rezultate nego bez njega. Posebno u ripovanju DVD-ova u divx :: :: Primer i7 2600K @ 3.9Ghz - stock cooler :: :: WinX DVD ripper, kada mu se namesti da radi sa `8 jezgara` iliti HT, daje performanse od 90 i kusur frejmova u sekundi. Kada se namesti da radi sa 4 jezgra, daje performanse pa do skoro 130 frejmova u sekundi :: :: :: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: :: :: :: ::
Nije ovo losa korekcija cena, ali dok ne izadje revizija II buldozera (koja ce nadam se da bude dobra), realno ovo ce opet ljudi jako slabo da kupuju , barem oni upuceni.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Nexus nam je, mozda, ziv. Zdrav? Pa, ne bas toliko da bi preterao ako bi otisao
28.02.2012. 09:34
status: user broj poruka: 10998
kod...hm...za pocetak, kod oftalmologa. Nabacio bi pravu dioptriju, pogledao izvesne grafikone i uzviknuo: `al` je lep, ovaj Svet, ovde potok, onde protok! Mama, tata, hocu i ja da imam Intel-ov CPU, zasto ste mi kupili ovu usijanu ciglu od procesora?!`. - - - - - - - - - - - - AMD uvodi 2 nova buldogzdera. To ce reci: izvodi nove besne gliste...
28.02.2012. 10:13
status: user broj poruka: 12795
Pa čak nije ni 8 jezgara procesor, već ima neka logička podjezgra... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: ::
Re: Re: `Ajd` sto im gori TLO pod nogama, nego plocama gori socket pod CPU-om.
28.02.2012. 10:14
status: user broj poruka: 12795
A da si ti meni živ i zdrav program taj nije optimizovan za hyperthreading... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Da si ti meni ziv i zdrav, ali i7 sa ukljucenim HT daje losije rezultate nego bez njega. Posebno u ripovanju DVD-ova u divx :: :: Primer i7 2600K @ 3.9Ghz - stock cooler :: :: WinX DVD ripper, kada mu se namesti da radi sa `8 jezgara` iliti HT, daje performanse od 90 i kusur frejmova u sekundi. Kada se namesti da radi sa 4 jezgra, daje performanse pa do skoro 130 frejmova u sekundi :: :: :: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: :: :: :: ::
:: A da si ti meni živ i zdrav program taj nije optimizovan za hyperthreading.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Da si ti meni ziv i zdrav, ali i7 sa ukljucenim HT daje losije rezultate nego bez njega. Posebno u ripovanju DVD-ova u divx :: :: :: :: Primer i7 2600K @ 3.9Ghz - stock cooler :: :: :: :: WinX DVD ripper, kada mu se namesti da radi sa `8 jezgara` iliti HT, daje performanse od 90 i kusur frejmova u sekundi. Kada se namesti da radi sa 4 jezgra, daje performanse pa do skoro 130 frejmova u sekundi :: :: :: :: :: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: :: :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: :: :: :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: `Ajd` sto im gori TLO pod nogama, nego plocama gori socket pod CPU-om.
28.02.2012. 17:42
status: user broj poruka: 3350
Jbg. Moracu da probam Adobe Premiere, da vidim kako on renderuje. Mada nisam ga instalirao jos uvek....pravo da ti kazem nije mi potreban. WinX mi je cisto na kratko posluzio da koleginici izripujem DVD u Divx. Pa sam se zato zabezeknuo sto pravi veliki jaz sa i bez HT.
:: hmmm ne znam bas, kod mene u sony vegas, bez HT renderuje moj test video 1:07, a sa HT za 59 sek :: doduse u linx izbacuje manje Gflopsa sa H :: :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: Da si ti meni ziv i zdrav, ali i7 sa ukljucenim HT daje losije rezultate nego bez njega. Posebno u ripovanju DVD-ova u divx :: :: :: :: Primer i7 2600K @ 3.9Ghz - stock cooler :: :: :: :: WinX DVD ripper, kada mu se namesti da radi sa `8 jezgara` iliti HT, daje performanse od 90 i kusur frejmova u sekundi. Kada se namesti da radi sa 4 jezgra, daje performanse pa do skoro 130 frejmova u sekundi :: :: :: :: :: (OSAM `fizickih` jezgara na tolikoj frekvenciji, da bi postigli ono sto S Bridge postize sa 4, bez hajpertredinga). :: :: :: Pa onda ukljucimo hajpera i...opaaa, ode za +30% ! A trosi 25% manje struje.. :: :: :: :: :: :: A jeste li primetili da je razlika (razlika?!) izmedju `normal` i `turbo` moda samo 100MHz? Intel-a bi bilo sramota da takav otpad nazove...procesorom (to se zove `škart` i baca se nazad, u topionicarske peci) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.