Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
isto kao kolega NERESIV PROBLEM!!!!!!
STRANA 1 OD 1
mirkovic88 isto kao kolega NERESIV PROBLEM!!!!!! 20.05.2007. 20:17 T4436

status: user
broj poruka: 29

ISTI PROBLEM SE I MENI DESAVA,MENI PLAVI EKRAN SMRTI :) IZBACUJE WIN32K.SYS I STO NEKIH NULA.....???STA TO ZNACHI?????HVALA UNAPRED
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Navedi sve komponente i problem detaljno! 20.05.2007. 20:51 #19779

broj poruka: 5704

M i G

mirkovic88 .... 20.05.2007. 21:41 #19784

broj poruka: 29
moja konfiguracija je asus p5nd2 sli plocha,intel d805,saphire x1300 256mb grafika,lc 550gp,msi wi-fi,kingmax memorija 1gb na 667,nista nije klokovano...kada udjem u igricu warcraft,fifa itd on restartuje komp,stavio sam u propertisima da ne restartuje pa mi sada izbacuje plavi ekran sa ovom porukom.mislio sam da neki ulazni uredjaj pravi spoj i buni napajanje ali izgleda da nije to...hvala
ps- hard disk je wd 80gb....

VMARC Re: .... 20.05.2007. 22:22 #19788

broj poruka: 9420

:: moja konfiguracija je asus p5nd2 sli plocha,intel d805,saphire x1300 256mb grafika,lc 550gp,msi wi-fi,kingmax memorija 1gb na 667,nista nije klokovano...kada udjem u igricu warcraft,fifa itd on restartuje komp,stavio sam u propertisima da ne restartuje pa mi sada izbacuje plavi ekran sa ovom porukom.mislio sam da neki ulazni uredjaj pravi spoj i buni napajanje ali izgleda da nije to...hval
:: ps- hard disk je wd 80gb...
::

Cini mi se da ti je u pitanju memorija. Obori je na 533, cini mi se, nisam siguran, da Kingmax nije kompatibilan sa tvojom plocom.
dcosin napajanje 21.05.2007. 03:01 #19807

broj poruka: 61
Kakva napajanja imate i koliko su stara?
U 90% meni poznatih slucajeva te stvari se desavaju zbog losih napajanja, ili je napajanje slabo, ili je `ostarilo`. Pod `ostarilo` mislim na komponenteu samom napajanju, a najpre na elektrolite. Oni imaju svoj vek trajanja i protiv toga se nista ne moze. Jeftina `made in china` napajanja imaju isto toliko jeftine elektrolite koji su jako loseg kvaliteta i jako kratkog veka. Tako da bi vam preporucio da probate sa drugim napajanjima pre bilo cega drugog.
Frantic84 Re: Navedi sve komponente i problem detaljno! 21.05.2007. 12:26 #19818

broj poruka: 587
Da li si u skorije vreme reinstalirao sistem?
Ako se instalira DX pre drajver za frafiku,moze da se desi da izbacuje plavi ekran ili da restartuje komp samo...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs