Imam drugu temu u kojoj je smer krenuo u ovom pravcu pa da nastavim ovde. Izvinjavam se ali ne umem onu temu izbrisati drugu.
Znači uzeo bih procesor sempron 145 i probao da ga otključam na ploči sa kojom je to moguće.
Možete li mi dati predlog koju ploču da kupim, bitno mi je da bude u nekom nižem rangu(cenovnom) što je to moguće više za takve ploče. Bitno mi je i da ploča ima integrisanu grafiku.
Unapred zahvalan na vašim odgovorima i vašoj pomoći.
Ne otključava se svaki. Drugo, zavisi i od kombinacije sa pločom. Imao sam jednu 140-cu koja je na nekoj integruši radila bez problema kao x2 4400e a na nekim boljim pločama nije hteo da radi otključan...
:: Ne otključava se svaki. Drugo, zavisi i od kombinacije sa pločom. Imao sam jednu 140-cu koja je na nekoj integruši radila bez problema kao x2 4400e a na nekim boljim pločama nije hteo da radi otključan.. :: :: :: Znam da se ne otkljucava svaki, znam da nemože na svakoj ploči. Ali ja bih hteo da kupim ploču na kojoj bih mogao da probam da otključam taj procesor. Znam samo da msi 870 c45 može, ali sam mislio da dobijem savet za neku jeftiniju ploču od te. Ako ne postoji jeftinija kupio bih i ovu c45
Napominjem da mi treba sa integrisanom grafikom, a neznam dali ova 870 c45 ima grafiku, mislim da nema, tako da ni na nju nemogu da računam
Ti i ja taj Sempron... Nzm jos koliko puta da ti napisam da za te pare mozes da uzmes znatno bolji INTEL G530 ili G620... Msm bacis pare da bi imao osecaj `da si uradio nesto znacajno`, otkljucao sempron, kao da ces dobiti nesto bitno...
A ako malo bolje pogledas ovi Intel-ovi procesoru kidaju AMD-ove koji su sa znatno vecom cenom...
Ne znam koliko kosta taj Sempron, ali za 300-3500 prodaju ljudi polovne x2 za am3, tako da ne vidim razlog zasto to ne bi uzeo i po `difoltu` imao x2.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: Ajde daj predlog.. :: :: asrock + sempron+2gb ddr3 = max 8000 di :: sa nadom da dobijem dual core i imam int grafiku.. :: :: Koji je tvoj predlog za te novce :: :: Edit... Video sam tvoj predlog, sory
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.