Znaci lik prodaje procesore(nabavlja) na kp,e sad lik je iz Vranja i nesto nisam siguran bas da nije prevara.Trazio sam Phenom II X6 1090T i kaze cena je 8000.Kako ako se salje pouzecem biti siguran da cu dobiti to sto kupim i da li moze paket da se otvori pre placanja? Pozdrav
To je politika svake firme makar to trazio da radis ispred kurira ili da licno odes npr. u post expres i da im na salteru trazis da oni otvore ispred tebe, dakle ne moze.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Sad bas za aks ne znam, ali bas tako kao sto ti zmija kaze, mozda i dobijex taj procesor e sad da li uopse radi to ne mozes da znas dok ga ne ubodes u komp, a kurir sigurno nece da te ceka dok ti testiras procesor...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Kad ti dodje kurir, ne platis, nego prvo otvoris paket, pa tek onda platis, ako je sve u redu.
PCBerza u srcu!
:: :: Znaci lik prodaje procesore(nabavlja) na kp,e sad lik je iz Vranja i nesto nisam siguran bas da nije prevara.Trazio sam Phenom II X6 1090T i kaze cena je 8000.Kako ako se salje pouzecem biti siguran da cu dobiti to sto kupim i da li moze paket da se otvori pre placanja :: Pozdrav
Post expres 100% ne dozvoljava otvaranje pre placanja, prvo plati uslugu i sve to pa se posle prebijajte kupac prodavac post expres ko je kriv bla bla.
Bili ja i kolega pre 10 dana u post expresu, on narucio neki luster i na kutiji nigde ne vidi LOMLJIVO, mentoli nisu naznacili , on kaze ovo je luster ja ne zelim da platim jer je mozda slomljen, ako nije platicu, ako jeste ne zelim ga,
oni kazi ne moze platite prvo pa onda otvarajte, to je bilo u post expresu na salteru kod njih , ne kurir.
Za ostale ne mogu da tvrdim.
:: Kad ti dodje kurir, ne platis, nego prvo otvoris paket, pa tek onda platis, ako je sve u redu :: ::
sve je to machka u dzaku ,ti mozess da otvoris paket i vidis da je taj procesor ,a posle kad ga metnes on ne radi 0pa Djurdjo... 50/50 da ces dobro da prodjes ,tako je kad kupujes od fizickog lica
Ne moze to kod aksa (niti bilo koga drugog) pre uplate kesa Ne znam odakle ti to.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Mislim da AKS- Kurir dozvoljava otvaranje paketa pre preuzimanja, ali rizuik uvek postoji. Dok ne stvais na plocu i ne probas nista nije sigurno :: :: ::
Pa licno sam otvorio paket kod njih da proverim neki fon, ali nije bas skoro to bilo, lepo upalio cackao probao i sve kao sto je rekao .., i pa tek onda dao kesh!
ako si 88 godiste sedi u kola, ili nek te neki drugar poveze, probate taj cpu na njegovoj masini ako radi super, ako on nema poneses svoj pc na zadnje sediste i cao.
Castis drugara malo za voznju i benzi i opet si dobro prosao jer taj cpu kost aoko 150e po prodavnicama ako ga uopste i nadjes sad.
Mada realno cim tom liku spomenes da hoces i zelis da mu dodjes na gajbu da probas ispred njega nesto videces reakciju i odgovor, ako kaze vazi super dodji slobodno verovatno je ok prodavac, ako krene da vrda jao p aja sam retko kod kuce i slicno batali kupovinu.
pusti to rekla-kazala može-ne može.Ja mislim da ima ta opcija kod AKS-a, ali opet zovi njih pa proveri 100%.Ili što kaže ovaj gej Dexter, upali auto i skoči ako si blizu, ili nađi nekog ortaka, rođaka tamo da vidi i eventualno proba pa mu pošalji žicom pare i on ti pošalje cpu.Ako nemaš nikoga, ne bih ja rizikovao.Zbog male rezlike u ceni ali velikog rizika bolje je da kupiš ovde na oglasima, bench i sl. isti taj procesor, ili kupiš 960T nov, i kraj priče.Nemoj da bude skuplja pita od tepsije... Ili poruči i rizikuj, kako hoćeš, uvek možeš da se upišeš u temu `prevaren sam` ako ti uvale kitaru umesto cpu-a...
Sve nesto razmisljam da zapalim u Vranje po procesor :).Hvala svima na pomoci,ali bez otvaranja paketa nema sanse da placam bilo sta,nemam bas para za bacanje.Dexter u pravu si,to i ja mislim.Rekao je da nije problem licno,sad trazicu mu adresu i reci da verovatno dolazim za vikend(valjda ne cita ovo)pa ako da mozda i nije prevarant. Javicu ovde sta je i kako bilo,pa ako se ispostavi da nije prevarant i ako sve radi ok-mada sumnjam.Iz bg-a sam.Videcu jos sta i kako-nije nista hitno :)
Pogledaj mu drugi oglas,Lik ladno kaze da moze da vam nabavi SVE
-Posto sam u svetu trgovine i bavim se time, mogu da ponudim kupcima sve ono zasta su spremni da plate-
Trazi mu Rusku podmornicu,da vidis sta ce da ti odgovori :) Osim toga nigde mu nema broja telefona,ja bi batalio tu kupovinu i zaobisao u sirokom luku,osim ako nemas nekog dole da ti to proveri ili bar da proveri ko je taj lik sto moze da nabavi SVE
Drugim rečima vi protraćiste svoje vreme davajući mi savete za kupovinu pouzećem, da bi na kraju možda otišao lično i preuzeo jer nije hića, a delovalo je kao da je podgorelo ... a kad dođeš na adresu ono procesor upravo prodat :)
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Nase predstavnistvo imate u Novom Pazaru,subotici,uzicama,prijepolju i somboru.Tu mozete proveriti i uzeti vas paket na licu mesta.Uskoro cemo otvoriti nase predstavnistvo u Beogradu tacnije u zemun VRTLARSKA ulica e sad neznam tacno koji br.Ali to je uskoro pocetkom aprila. To je kada sam pitao za licno preuzimanje.
:: 100 kila svinja, 200 kila mas`. - A OSTALO ČVARCI! : :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Ni meni sad nista nije jasno?! Sta bi sa onim da dodjes u Vranje? Kakav Sombor, kakva predstavnistva?! NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
:: Ko bese ovde pita, odgovara, kupuje-prodaje :: Ili se neko pogubio sa duplim nalozima :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
:: Ni meni sad nista nije jasno? :: Sta bi sa onim da dodjes u Vranje? Kakav Sombor, kakva predstavnistva? :: :: NZXT Hades modde :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120Px :: Phenom II X6 1600 :: Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MH :: Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MH :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M52 :: http://tinyurl.com/c :: :: :: Ko bese ovde pita, odgovara, kupuje-prodaje :: :: Ili se neko pogubio sa duplim nalozima :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
24.02.2012 16:49h Bojan Odgovori Nase predstavnistvo imate u Novom Pazaru,subotici,uzicama,prijepolju i somboru.Tu mozete proveriti i uzeti vas paket na licu mesta.Uskoro cemo otvoriti nase predstavnistvo u Beogradu tacnije u zemun VRTLARSKA ulica e sad neznam tacno koji br.Ali to je uskoro
24.02.2012 16:42h Danijel Jer nije problem,posto za vikend verovatno dolazim do Prokuplja da ostavite gde je moguce licno preuzimanje i da li moze proba kod vas(na vasem racunaru) ili da povezem svoj.
Sad sam ovamo, sad sam onamo, sad moze kod mene, a sad sam u zemlji cuda, Alisa mi lize m*da, a ja jedem kokice i gledam Shreka, m`daaa. Batali to dok jos imas pare u dzepu. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.