Gore pomenuta ploca ima Thermal Radar koji vrsi neprestano monitoring temperatura nekih delova ploce : Medjutim kad se komp ostavi upaljen i nakon nekih 20-30min na sledecim komponentama mi detektuje radne temperature oko 60oC Stavke USB3.0-1 USB3.0-2 SATA6G VCCSA PCIE-1 su u intervali 50-60oC
Problem ne potice od pasivnog hladjenja jer su temperature tih komponenti daleko nize od pojedinih cipova na ploci. Kada se pipnu prstom Southbridge i cipovi USB3.0-1 i USB3.0-2 prze kao ludi...
Sa instaliranom Windows 7 nema nikakvih problema u radu...
Kod mene je isto tako, a cim ga malo vise opteretim (igam se) ono ode jos vise. Uglavnom je oko 75 do 80 max. Citao sam o tome jer sam imao isto pitanje ko ti i nasao sam da je to ok sve do 100c. Samo su ovi iz asusa stavili mali limit. Barem da su stavili na 80 onda ne bi imao ovaj problem.
Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.