prvo, osetices tako sto ces imati umesto 2GB rama 4GB rama, ako imas obican XP videce se 3.25GB, tako da ces morati da stavis xp x64. razlika se primecuje i na xp-u i na sedmici!
druga stvar, tesko ces naci takvu istu OCZ memoriju, a STRONGLY je recommended da se OCZ ne brka sa drugom memorijom, tako da moraces da ili uzmes istu takvu ili drugu na istoj frekvenciji pa da probas na rizik.. ili gurnes druge nove memorije 2x2
Sto ce reci da ti se bas i ne isplati, da sam na tvom mestu bacio bih tu memoriju i stavio lepo 2x4GB kad pogledas cene...
:: Imam AMD 455 x3 otkljucan u x4 na 3.6GH :: ASRock 870 extreme :: 2 GB DDR3 OCZ Gold 1600MH :: 4870 1 GB DDR :: :: Po vasem misljenju treba li sta menjati???? :: Znam da cete reci odmah da je malo 2 GB rama a da li cu nesto dobiti ako dodam jos 2 pitanje je... ::
Ja nisam video razliku u igrama. Ako radi nesto drugo, mozda bude video tu razliku. U igrama tesko...
PCBerza u srcu!
:: prvo, osetices tako sto ces imati umesto 2GB rama 4GB rama, ako imas obican XP videce se 3.25GB, tako da ces morati da stavis xp x64 :: razlika se primecuje i na xp-u i na sedmici :: :: druga stvar, tesko ces naci takvu istu OCZ memoriju, a STRONGLY je recommended da se OCZ ne brka sa drugom memorijom, tako da moraces da ili uzmes istu takvu ili drugu na istoj frekvenciji pa da probas na rizik.. ili gurnes druge nove memorije 2x :: :: Sto ce reci da ti se bas i ne isplati, da sam na tvom mestu bacio bih tu memoriju i stavio lepo 2x4GB kad pogledas cene.. :: :: :: :: Imam AMD 455 x3 otkljucan u x4 na 3.6GH :: :: ASRock 870 extreme :: :: 2 GB DDR3 OCZ Gold 1600MH :: :: 4870 1 GB DDR :: :: :: :: Po vasem misljenju treba li sta menjati???? :: :: Znam da cete reci odmah da je malo 2 GB rama a da li cu nesto dobiti ako dodam jos 2 pitanje je... :: ::
jok mix, bas u igrama ce osetiti, kako u igrama tako recimo i sto se tice browsera(milion tabova itd.), nece osetiti u performansama, vec zna se, neke igre zahtevaju 2GB, neke 3GB rama, ako imas npr. 4GB igra neka ti zauzme da kazem 2.5GB, ostaje ti jos 1.5GB, Chrome+Firefox zauzmu 2GB, ostalo ti je -500MB, koji se drljaju po hard disku, jebu hard, opterecuju, dakle u minusu si debelom, usporava se sistem KATASTROFALNO, u tom smislu se itekako oseca. jos gore ako imas 2GB, od 2GB tebi je pojedeno svih 2GB i plus zauzet pagefile preko 100%, to je veliki problem sto se mene tice, odmah resis sa duplo vecom dozom rama i gotova prica. Naravno ako covek koristi winamp i nesto bzvz preko interneta, pcb, mail, weather onda koj ce mu vise od 2GB, slazem se.
:: Ja nisam video razliku u igrama. Ako radi nesto drugo, mozda bude video tu razliku. U igrama tesko.. :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: prvo, osetices tako sto ces imati umesto 2GB rama 4GB rama, ako imas obican XP videce se 3.25GB, tako da ces morati da stavis xp x64 :: :: razlika se primecuje i na xp-u i na sedmici :: :: :: :: druga stvar, tesko ces naci takvu istu OCZ memoriju, a STRONGLY je recommended da se OCZ ne brka sa drugom memorijom, tako da moraces da ili uzmes istu takvu ili drugu na istoj frekvenciji pa da probas na rizik.. ili gurnes druge nove memorije 2x :: :: :: :: Sto ce reci da ti se bas i ne isplati, da sam na tvom mestu bacio bih tu memoriju i stavio lepo 2x4GB kad pogledas cene.. :: :: :: :: :: :: :: Imam AMD 455 x3 otkljucan u x4 na 3.6GH :: :: :: ASRock 870 extreme :: :: :: 2 GB DDR3 OCZ Gold 1600MH :: :: :: 4870 1 GB DDR :: :: :: :: :: :: Po vasem misljenju treba li sta menjati???? :: :: :: Znam da cete reci odmah da je malo 2 GB rama a da li cu nesto dobiti ako dodam jos 2 pitanje je... :: :: ::
Da ne duzim sa argumentima, rekli su ti ljudi vec sve.
Ali:
+2GB rama Prodas tu graficku za 50-55e, dodas jos toliko i uzmes 6850.
To je to.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Imam AMD 455 x3 otkljucan u x4 na 3.6GH :: ASRock 870 extreme :: 2 GB DDR3 OCZ Gold 1600MH :: 4870 1 GB DDR :: :: Po vasem misljenju treba li sta menjati???? :: Znam da cete reci odmah da je malo 2 GB rama a da li cu nesto dobiti ako dodam jos 2 pitanje je... ::
a sto bas tu, sto da ne doda jos malo pa da uzme 6870 :P
:: Da ne duzim sa argumentima, rekli su ti ljudi vec sve :: :: Ali :: :: +2GB ram :: Prodas tu graficku za 50-55e, dodas jos toliko i uzmes 6850 :: :: To je to :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Imam AMD 455 x3 otkljucan u x4 na 3.6GH :: :: ASRock 870 extreme :: :: 2 GB DDR3 OCZ Gold 1600MH :: :: 4870 1 GB DDR :: :: :: :: Po vasem misljenju treba li sta menjati???? :: :: Znam da cete reci odmah da je malo 2 GB rama a da li cu nesto dobiti ako dodam jos 2 pitanje je... :: ::
I jos malo, pa GTX570. :P Od Saleta. Direct Cu. VRH!!!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: a sto bas tu, sto da ne doda jos malo pa da uzme 6870 : :: :: :: :: Da ne duzim sa argumentima, rekli su ti ljudi vec sve :: :: :: :: Ali :: :: :: :: +2GB ram :: :: Prodas tu graficku za 50-55e, dodas jos toliko i uzmes 6850 :: :: :: :: To je to :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Imam AMD 455 x3 otkljucan u x4 na 3.6GH :: :: :: ASRock 870 extreme :: :: :: 2 GB DDR3 OCZ Gold 1600MH :: :: :: 4870 1 GB DDR :: :: :: :: :: :: Po vasem misljenju treba li sta menjati???? :: :: :: Znam da cete reci odmah da je malo 2 GB rama a da li cu nesto dobiti ako dodam jos 2 pitanje je... :: :: ::
Torta ti je u svom postu(doduse na malo metaforican nacin)porucio da uzmesh neki intel minimum 2500K i (pod obavezno,bez intela i nekako,al bez ovoga nikako)neki DZIFORS.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.