Ukoliko je neko zainteresovan za ovaj tip procesora, kod nas je uletela serija veoma dobrih primeraka koji bez dizanja napona (default 1.35V) lako guraju na 3280MHz (Bus 410MHz) oznaka serije je L702C588, uz to sa kulerom Hyper L3 temperatura u Full Load ne prelazi 40 stepeni sa samo 1380rpm, u Idlle 27-28. Originalna pasta sa hladnjaka je uklonjena i stavljena Silver. U 3DMarku 2006 postize za CPU 2820.
U brzini kucanja omakla se 0 umesto 9, tacna vrednost je u Full Loadu ne prelazi 49 stepeni umesto 40. I da dodam da Core2Duo E6850 na taktu 3000MHz radi na istoj temperaturi (PC-Press 26 str. Maj 2007).
VMARC, ja nisam prodavac opreme pa da se reklamiram, ovo je namenjeno ljudima koji planiraju da pazare ovaj procesor da znaju sta otprilike da ocekuju, a na preporuke nekim ljudima odgovaram konkretnim cinjenicama, uostalom ako te ne interesuje a ti lepo preskoci.
SHKOMI, ploca je ASUS P5W-DH Dlx, memorija Kingston DDR2-800.
Usput ljudi cuvajte se, prema informacijama mog dobavljaca (Pa*om) pojavila se remarkirana Kingston memorija.
Sumnjam da mu je bila namera da se reklamira,vec da nam kaze da je dobio nesto kvalitetno..Cak i da se reklamira bar znamo gde ima da se kupi taj procesor i da li je kvalitetan,i ako neces tamo da ga kupis nemoj,ali sada bar znas da je odlican za ulozene pare..
:: Ukoliko je neko zainteresovan za ovaj tip procesora, kod nas je uletela serija veoma dobrih primeraka koji bez dizanja napona (default 1.35V) lako guraju na 3280MHz (Bus 410MHz)
DAKLE SLEDECI PUIT PRECIZIRAJ KOJIH TO NAS.
A da me se ticu ovakve stvari - ticu me se VEOMA, kao i svakog ko je na ovom forumu bezuslovno i sa namerom da nekome pomogne a ne da stice matrijalnu korist. Mislim da bi nam i forum mnogo bolji bio kada bi se i ostalih korisnika TICALE ovakve stvari.
E sada posto si u nastavku objasnio da nisi prodavac, pa bi trebalo da se ono `NAS` odnosi na Srbiju, kao sto rekoh sledeci put preciziraj.
:: Usput ljudi cuvajte se, prema informacijama mog dobavljaca (Pa*om) pojavila se remarkirana Kingston memorija
Hahaaaa...Naslusao se tih prica od njih i SVAKE godine mi kazu da se upravo sad pojavila fals Kingston memorija na trzistu.NE MOGU DA VERUJEM DA JOS VRTE ISTU PRICU!!! Nista cudno ako dolazi od P*koma...Inace oni uvoze Kingston i PQI po abnormalno niskim cenama i posle ih valjaju po visokim...Ako odes u Pa*om i pitas koja je najbolja ploca za bilo koji procesor...normalno reci ce da je MSI bez obzira na CPU,jer imaju MSI sertifikat i distributeri su za isti...Za Kingstone vec godinama pricaju istu pricu da samo oni imaju originale i da je najbolja mem na planeti,bla,bla,bla,blaa....Jednom sam im postavio pitanje na sajtu zasto je svaka komponenta kod njih skuplja makar 15-30% od bilo koje druge prodavnice racunara u Srbiji i dobio odgovor:`Postovani.Zato sto imamo servis i MSI sertifikat...`(servis im je stvarno profi,ali to nije razlog za one cene) Ako hocete da vas neko ODERE i da vam slaze price kako je njihova roba proizvedena u USA i original,a svi ostali imaju fals robu(koja se upravo pojavila),a na svakoj komponenti normalno pise malazija,kina,taiwan...Idite kod Pakoma to je pravo mesto za vas...pa ko voli nek izvoli...
:: :: Usput ljudi cuvajte se, prema informacijama mog dobavljaca (Pa*om) pojavila se remarkirana Kingston memorija :: :: Hahaaaa...Naslusao se tih prica od njih i SVAKE godine mi kazu da se upravo sad pojavila fals Kingston memorija na trzistu.NE MOGU DA VERUJEM DA JOS VRTE ISTU PRICU!! :: Nista cudno ako dolazi od P*koma...Inace oni uvoze Kingston i PQI po abnormalno niskim cenama i posle ih valjaju po visokim...Ako odes u Pa*om i pitas koja je najbolja ploca za bilo koji procesor...normalno reci ce da je MSI bez obzira na CPU,jer imaju MSI sertifikat i distributeri su za isti...Za Kingstone vec godinama pricaju istu pricu da samo oni imaju originale i da je najbolja mem na planeti,bla,bla,bla,blaa....Jednom sam im postavio pitanje na sajtu zasto je svaka komponenta kod njih skuplja makar 15-30% od bilo koje druge prodavnice racunara u Srbiji i dobio odgovor:`Postovani.Zato sto imamo servis i MSI sertifikat...`(servis im je stvarno profi,ali to nije razlog za one cene :: Ako hocete da vas neko ODERE i da vam slaze price kako je njihova roba proizvedena u USA i original,a svi ostali imaju fals robu(koja se upravo pojavila),a na svakoj komponenti normalno pise malazija,kina,taiwan...Idite kod Pakoma to je pravo mesto za vas...pa ko voli nek izvoli... :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.