kao sto ti je covek rekao instaliras MS Htfix dual core i posle uradis ono u registrima da bi aktivirao i prekopiras [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=`Windows XP Media Center Edition` /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /USEPMTIMER
:: :: :: :: imas program coreUpgrade koji deli jezgra na(npr sa dva na 4...).kazu da ima poboljsanja u radu do 40%,koliko je to tacno ne znam
ovo je bilo u zadnjem broju Sveta Kompjutera,bas sam citao o tome. Mada mi nesto sumnjivo da proggram od single core procesora moze da napravi neki dual core ili core 2 duo procesor.... mislim kako je moguce da softver napravi od necega nesto sto je brzo kao neki hardverski,znaci fizicki napravljen core 2 duo....? Pa onda bi svi mi zadrzali single core procersore,skinuli taj program sa neta i fino napravili c2d ili cak core-quad procesore... ne znam samo sta bi onda intel i amd radili...
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: imas program coreUpgrade koji deli jezgra na(npr sa dva na 4...).kazu da ima poboljsanja u radu do 40%,koliko je to tacno ne znam :: :: ovo je bilo u zadnjem broju Sveta Kompjutera,bas sam citao o tome. Mada mi nesto sumnjivo da proggram od single core procesora moze da napravi neki dual core ili core 2 duo procesor.... mislim kako je moguce da softver napravi od necega nesto sto je brzo kao neki hardverski,znaci fizicki napravljen core 2 duo....? Pa onda bi svi mi zadrzali single core procersore,skinuli taj program sa neta i fino napravili c2d ili cak core-quad procesore... ne znam samo sta bi onda intel i amd radili..
ovaj program virtuelno deli procesor, pa je veca iskoriscenost.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.