Da li je neko upoznata koje ce ploce podrzavati DDR3 memoriju? Koliko sam shvatio DDR2 i DDR3 imaju isti oblik konektora,znaci trebalo bi da moze na svim plocama koje podrzavaju DDR2. Ili je to rezervisano samo za nove chipsetove Intel X38 i P35? Quad procesori ce moci na sve novije ploce. Mene najvise zanimaju ploce sa nvidia 680 cipsetom. Ne bih da uzmem neku plocu na koju danas sutra ne mogu da stavim najnoviju procesor,memoriju,grafiku. Ne bi da se opet uhvatim u raskoraku kao sam ovom plocom sa DDR1 memorijiom. Bas me zanima kad ce taj prelazi period.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
To bi trebalo uskoro da se pojavi na trzistu,ali ne znam koliko skoro.Ono sto govore je da ddr3 nece biti toliko popularan kad bude izasao kao sto je bio ddr2,ali ko zna...
Zna li neko da li ove sadasnje ploce (965, 975, nvidia 680) podrzavaju DDR3 memoriju? To je ono sto mene zanima najvise? I po cemu se razlikuje taj PCI-express 2.0 od ovog sada?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: Zna li neko da li ove sadasnje ploce (965, 975, nvidia 680) podrzavaju DDR3 memoriju :: To je ono sto mene zanima najvise :: I po cemu se razlikuje taj PCI-express 2.0 od ovog sada :: :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!
Ako tako kazes da imaju iste konektore,onda ce mozda podrzavati.ali ne verujem, ploce nisu sposobne za tolike brzine, a i ko bi se resio dodatne zarade?ovako lepo 50% sveta kupi nove ploce...zabole njih da se muce da to omoguce. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.