Zeleo bih da kupim nov komp pa ne znam koji procesor bi uzeo i koju maticnu. Spreman sam da izdvojim oko 240evra za proc i mat(zajedno).Koristio bi komp uglavnom za igre,za graficku cu vas pitati kasnije kad se stvari slegnu.
Da sad kupujem komp za igre definitivno bih uzeo bas tu kombinaciju... Bolju plocu za tu kintu nemas,a E4300 na toj ploci sa dobrim napajanjem i solidnom memorijom mozes da poteras preko 3GHz... Odlicna kombinacija.
@Petar89 Nije da sam ja neki lik koji trazi da mu se kaze hvala...ali rece da ces da napises do koliko si dogurao sa onim podacima juce...Jel to tih 2.7???
:: nece da se klokuje iz biosa ploca mi je rev 3.3 samo iz easy tune Ne vidim kakve to veze ima sa easy tunom...Svaka ploca moze da se klokuje iz biosa.
Proguglao malo i video sta je.... Na verziji 3.3 moras u biosu da iskljucis `No Execute Memory Protect` pre nego pocnes sa overklokom,ovo nije slucaj kod ostalih verzija ovr ploce... Molim Petre i drugi put...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.