Pa nema neke bitnije razlike u kvalitetu izmedju Kingstona, Transcenda itd. Koju god da uzmes neces se pokajati. Ali ukoliko ti treba kartica za Symbian telefon, onda zaobidji Kingmax, jer sam 2 puta za 2 razlicita Symbiana uzeo njihove kartice i oba puta telefon nije mogao da ih prepozna. Ni PQi nije los...bitno je samo da dobijes garanciju na 2-3 godine...
Ja bih svoje poverenje dao `tati` microSD kartica, licno Sandisku. Konkretno kartici iz Ultra II serije, koju na kraju krajeva i licno planiram da uzmem. Samo jos da je pronadjem :) Googlaj malo rezultate testova. Poslednji put kada sam ja proveravao ta kartica je bila najbrza, znaci bolja (brzi upis i citanje) od Kingstona itd. Ako se u medjuvremenu situacija promenila, molio bih da me neko ispravi. Naravoucenije: Nije samo bitno dal` radi ili ne, bitno je i kako radi .)
Pa Sandisk ih je izmislio tako da posteno, i jeste tatamata...
:: Ja bih svoje poverenje dao `tati` microSD kartica, licno Sandisku. Konkretno kartici iz Ultra II serije, koju na kraju krajeva i licno planiram da uzmem. Samo jos da je pronadjem : :: Googlaj malo rezultate testova. Poslednji put kada sam ja proveravao ta kartica je bila najbrza, znaci bolja (brzi upis i citanje) od Kingstona itd. Ako se u medjuvremenu situacija promenila, molio bih da me neko ispravi :: Naravoucenije :: Nije samo bitno dal` radi ili ne, bitno je i kako radi .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.