Zeleo bih da dodam malo rama na dole navedenu konfiguraciju. Meni su dva kingmaxova modula u dual rezimu i imam jos dva slota slobodna. Da li da prodam ova dva modula i uzmem dva po giga ili mozda ne bi bilo lose da uzmem dva po 1 GB od istog proizvodjaca pa da njih stavim u dual mod u dva preostala slota? Interesuje me da li bi to funkcionisalo? Molio bih vas da mi konkretno odgovorite na pitanja bez gomile predloga koji ne odgovaraju na postavljena pitanja direktno. Hvala unapred...
Prodaj ova dva od 512mb i uzmi dva od 1gb i gledaj da budu od sto kvalitetnijeg proizvodjaca(corsair,geil,supertaletnt...) jer je glupo stavljati neki slabasni ram na tvoju konfiguraciju koja je jaka...
A kakva je transcend memorija? Moze li ko da mi preporuci neku firmu gde su nize cene nego kod ostalih (tipa Plutos computers)? Gde mi preporucujete da kupim memoriju (pare su primarni faktor, a ne to koliko su azurni kod garancija! )?
P.S. A sta u stvari fali kingmaxu? Jeftin je poprilicno, a nisam primetio da pravi neke probleme?
Kingmax je ok memorija,ali ti je bolje da prodas ta dva modula od 512mb i da kupis druga dva od 1gb...Ja sam ti samo preporucio da uzmes corsair memoriju,jer kad vec oces da menja onda ga zameni sto kvalitetnije sto mozes,a corsair i geil su najbolje memorije..Sto se tice cene ovih memorija,ja ne znam gde su najjeftinije,ali znam da u gigatronu imas i geil i corsair memorije u ponudi,pa pogledaj tamo..Nemoj da uzimas transcend memoriju,ako mozes nesto bolje,ako nemas dovoljno para onda uzmi opet kongmax,ali 2x1GB jer vec sad imas kingmax i radi ti tako da je provereno da ce raditi i ovo od 1GB...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.