Ljudi, znam da je su u ovu maticnu implementirane vrhunske komponente, ali me zanima kakva je zvucna na njoj i da l moze da se poredi sa recimo Asus Xonar D1? :) Thx
ako kupujes tu plocu pretezno zbog zvucne, moj ti je savet - NE KUPUJ! A drugo, ti ako kupis tu plocu, najbolje ces videti sam kakve mogucnosti ima ta zvucna, uglavnom zvucna je odlicna na njoj..
:: Ljudi, znam da je su u ovu maticnu implementirane vrhunske komponente, ali me zanima kakva je zvucna na njoj i da l moze da se poredi sa recimo Asus Xonar D1? :) Th ::
Taman posla da kupujem samo zbog zvucne! :D Ma ne, ovako stoji situacija...mozda ovih dana utopim mb, cpu i ram, Xonar D1 i prodam lcd, da bih kupio tu plocu, 2500k i dell 2312HM! Pa se sad kombinujem sta i kako, imam Genius HT 5000 vec 5 god. i super mi radi na xonar-u, pa se pitam kakva li je ta integrusa! :D
eh, pa zar da prodajes tu xonar D1, sta ces da zaradis? ostavi je za sebe moj ti je savet, nek ti bleji zvucna ta od ploce sta ima veze, nikako nemoj da je prodajes, pozajmi ako bas moras tih 20, 25eu
:: Taman posla da kupujem samo zbog zvucne! :D Ma ne, ovako stoji situacija...mozda ovih dana utopim mb, cpu i ram, Xonar D1 i prodam lcd, da bih kupio tu plocu, 2500k i dell 2312HM! Pa se sad kombinujem sta i kako, imam Genius HT 5000 vec 5 god. i super mi radi na xonar-u, pa se pitam kakva li je ta integrusa! : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.