Ovako, ono sto se mislilo komsilji nije riknula graficka nego maticna. Sad treba da se uzme nova maticna i neki tamo lik mu predlozio AsRock N68C-S UCC za 4500din.
Maticna je AM2, AM2+, AM3 i DDR2 DDR3 (ddr3 radi samo sa AM3 Proc), PCIx je izgleda 1.0, a zvucna je VIA i koliko se secam nekada je ona bila sranje. Ima i neku integrusu, ali se nece koristiti.
Elem stvarno mislim da moze bolje tako da li je ovo u redu i da li ima nesto bolje iznesite molim vas da posle ne bude frke i ja kriv sto sam ga pustio da uzme.
Procesor Athlon x2 5000+ AM2 Ram neki DDR2 2x1GB Graficka HD3650 DDR2 512MB PCIx PSU neko valjda 450w, nalepnicu na sebi nema. Kuciste........Crno HDD Sata2
Maticna Foxconn kojeg nema i na strani proizvodjaca.
Nego on preko 4500 ne bi da se isprsi, ionako bi to placao u cekovima, tako da zameni DDR2 za 3 i sad nije bas u planu osim ako nije potraznja velika i mogao bi za ta 2GB dvojke da kupi barem 2GB trojke.
Pazi,taj 5000+ nema u sebi DDR3 memoriski kontroler tako da ne bi mogao i da proda tu memoriju za neki novac,da stavi DDR3 memoriju i ploču sa DDR3 slotovima. Ja bi ti savetovao da nađe neku ploču sa AMD 770 chipsetom i DDR2 memorijom i da to bude ASUS,MSI ili GA,a da ne uzima AsRock i taj N68 chipset.
:: Ovako, ono sto se mislilo komsilji nije riknula graficka nego maticna. Sad treba da se uzme nova maticna i neki tamo lik mu predlozio AsRock N68C-S UCC za 4500din :: :: http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68C-S%20UCC&cat=Specification :: :: Maticna je AM2, AM2+, AM3 i DDR2 DDR3 (ddr3 radi samo sa AM3 Proc), PCIx je izgleda 1.0, a zvucna je VIA i koliko se secam nekada je ona bila sranje. Ima i neku integrusu, ali se nece koristiti :: :: Elem stvarno mislim da moze bolje tako da li je ovo u redu i da li ima nesto bolje iznesite molim vas da posle ne bude frke i ja kriv sto sam ga pustio da uzme :: :: Procesor Athlon x2 5000+ AM :: Ram neki DDR2 2x1G :: Graficka HD3650 DDR2 512MB PCI :: PSU neko valjda 450w, nalepnicu na sebi nema :: Kuciste........Crn :: HDD Sata :: :: Maticna Foxconn kojeg nema i na strani proizvodjaca :: :: Nego on preko 4500 ne bi da se isprsi, ionako bi to placao u cekovima, tako da zameni DDR2 za 3 i sad nije bas u planu osim ako nije potraznja velika i mogao bi za ta 2GB dvojke da kupi barem 2GB trojke.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.