Kod brata u kompu je trenutno ga-m720-us3 sa phenom 550be. Posto planiram da prodam jednu kako bih sebi kupio grafiku da bih kompletirao jos jedan komp, zanimaju me vasa misljenja koju da ostavim. Ne mogu da nadjem koja je naponska za biostar, pretpostavljam da je 4+1. Inace, phenom nije clockvan na gigabyte, ali posto moram sad da cistim komp, ubacujem ventilatore itd, planiram neki solidan oc.
Yingtai TA790GX A2 uses the enhanced 4-phase power supply, every match an R60 closed inductance and 3 MOS, power supply circuit adopts high quality solid daily. MOSFET transistors for a design into a second, share the heat, conducive to stability after overclocking.. Set aside part http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Biostar ima 3+1 naponske faze a GA ima 4+1. Prema tome GA je primereniji za OC kao i za eventualno otključavanje jezgara na tom phenomu. Kod GA ploče me nervira što ne smanjuje napon u CNQ režimu ako je ručno podešen, samo pri automatskom naponu ga pravilno reguliše. Osim toga, ne bih je pustio da radi bez aktivnog chipset hlađenja, ali to važi i za ploče sa AMD chipsetom.
Vec sam koristio biostara, nego sad planiram da je ostavim bratu. Radila je sa 550be koji je bio otkljucan na njoj bez podizanja voltaze u b50. Nego, sumnjao sam u proizvodjaca, znam da je giga zastupljeniji.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.