Mislim da tisina ovde govori o iskustvu o toj ploci
02.02.2012. 20:20
status: user broj poruka: 3106
Nego posto je to sad stara ploca, ne bih ja menjao MSI za nju osim ukoliko ne kosta manje od 2000din polovna, a i MSI da je crko. Bolje lepo neka AM3 i DDR3 ploca, a ne AM3, DDR2 kao sto je ova.
S obzirom da je nova i da imas garanciju, ja bi isao na ASRock. Sa tom plocom K9N Neo nemam uopste dobra iskustva, tako da ti je moj savet da je menjas sto pre.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Bez razmishljanja Asrock. Imao sam msi K9NEO V3 koja je AM2 plocha sa slabom podrshkom za procesore. Taj Asrock koliko vidim moze da nosi mnoge procesore a i noviji je chipset, mozda ima i NCC, i gura brzu memoriju od MSI...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.