Ploča podržava i PCIex 3,0 i USB 3,0,ne znam kakve veze ima procesor sa tim. Nisi zadovoljan sa I7 950?
:: nameravam da u najskorijem roku uzmem bas ovu kombinaciju ploce i procesora... e sad, zanima me samo jedna stvar.. :: :: da li procesor podrzava buduci standard pci-e 3.0 i usb 3.0 :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
Mada ne znam ni sam šta ja tu imam da se mešam.Kupuješ I7 3930 i ploču od +350E,a ne znaš da nađeš na netu ono što te zanima.Znaš i sam kakvo mišljenje imaju pojedini članovi foruma o tebi i mislim da se kurčiš i lečiš komplekse ovom temom!
- pretpostavljam da je mislio na chipest i integraciju u istom - mora chekash malo...
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: Ploča podržava i PCIex 3,0 i USB 3,0,ne znam kakve veze ima procesor sa tim :: Nisi zadovoljan sa I7 950 :: :: :: :: nameravam da u najskorijem roku uzmem bas ovu kombinaciju ploce i procesora... e sad, zanima me samo jedna stvar.. :: :: :: :: da li procesor podrzava buduci standard pci-e 3.0 i usb 3.0 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: :: ASUS GTX570 Direct CU I :: :: OCZ AGILITY :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: VIEWSONIC VX2739WM
Meni je ovo bacanje para- zameniti i7 950 cisto da bi se imalo nesto novije, bey ikakve realne koristi. Ali ako covek ne zna sta ce sa tim parama, nek kupi sta mu pricinjava zadovoljstvo (mada mi cudno da je ovo samo 350e, drum da nisi nesto pomesao?)
Inace, Sale, kako si uspeo da prodas procesor za 20 000 a stavio si u oglas 180e=19000din? Bas cudno da neko vidi odredjenu cenu i kaze: Ma sto da mu ne dam 1000din vise?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Mada ne znam ni sam šta ja tu imam da se mešam.Kupuješ I7 3930 i ploču od +350E,a ne znaš da nađeš na netu ono što te zanima.Znaš i sam kakvo mišljenje imaju pojedini članovi foruma o tebi i mislim da se kurčiš i lečiš komplekse ovom temom :: ::
pogledaj pod `Expansion Options`: http://goo.gl/fcokf - - - - - - - - - - - - - - - - - ako se ipak odlucis za kupovinu ove kombinacije, znaj da je vecina ploca za LGA 2011 SPREMNA da u punoj meri podrzi graficke karte pokrivene standatdom PCIe gen3, pod uslovom da se na ploci nalazi i Ivy Bridge. Tu spada i ova ploca koju si nameracio. - - - - - - - - - - - - - - - - - - USB3 je itekako prisutan na ovoj ploci (cak i na mnogo starijim plocama em postoji, em dobro radi). Tu dileme nema.
Pretece me tortojed- sad sam skontao da si mislio samo da je ploca preko 350, onda ok :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Mada ne znam ni sam šta ja tu imam da se mešam.Kupuješ I7 3930 i ploču od +350E,a ne znaš da nađeš na netu ono što te zanima.Znaš i sam kakvo mišljenje imaju pojedini članovi foruma o tebi i mislim da se kurčiš i lečiš komplekse ovom temom :: ::
Napisao sam I7 3930 i ploča + 350E.Sama ploča je oko 360E kod nas ne računajući CPU.
:: Meni je ovo bacanje para- zameniti i7 950 cisto da bi se imalo nesto novije, bey ikakve realne koristi. Ali ako covek ne zna sta ce sa tim parama, nek kupi sta mu pricinjava zadovoljstvo (mada mi cudno da je ovo samo 350e, drum da nisi nesto pomesao? :: :: Inace, Sale, kako si uspeo da prodas procesor za 20 000 a stavio si u oglas 180e=19000din? Bas cudno da neko vidi odredjenu cenu i kaze: Ma sto da mu ne dam 1000din vise? :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Mada ne znam ni sam šta ja tu imam da se mešam.Kupuješ I7 3930 i ploču od +350E,a ne znaš da nađeš na netu ono što te zanima.Znaš i sam kakvo mišljenje imaju pojedini članovi foruma o tebi i mislim da se kurčiš i lečiš komplekse ovom temom :: :: :: ::
Ako dozvolite da vam se obratim, drage moje i dragi moji:
01.02.2012. 02:12
status: user broj poruka: 10998
molim postovane kolege i koleginice da NE SKRECU SA TEME. Covek je jasno, glasno i kulturno izrazio zelju da ovo kupi. Naglasio je to upravo da bi izbegao nase, avaj! tradicionalno popovanje i evo, nije mu uspelo da to izbegne. Vise kulture u ophodjenju, vise postovanja slobode ljudskih izbora...
Re: Ako dozvolite da vam se obratim, drage moje i dragi moji:
01.02.2012. 02:14
status: user broj poruka: 6083
Bas se pitam sta bi bilo da je pitao nesto u vezi sa buldozerom, kladim se da bi pesma bila skroz drugacija.
Kao sto rekoh, ako ima pare na pretek, neka kupi sta hoce, ali i ja isto mislim da je sposoban da nadje ovakvu informaciju na netu, nije ovde od juce.
:: molim postovane kolege i koleginice da NE SKRECU SA TEME. Covek je jasno, glasno i kulturno izrazio zelju da ovo kupi. Naglasio je to upravo da bi izbegao nase, avaj! tradicionalno popovanje i evo, nije mu uspelo da to izbegne. Vise kulture u ophodjenju, vise postovanja slobode ljudskih izbora.. :: :: ::
Ne dragi Snupi, ne bi bila. O tome je vec diskutovano ranije.
01.02.2012. 02:19
status: user broj poruka: 10998
Nemoj da brkas dve stvari: kada uporedjujemo odredjene tehnologije, mudrujemo o prednostima i manama, isplativosti, grejanju itd. itd. to je JEDNO. Sasvim DRUGO je kada neko postavi pitanje u vezi nekog hardvera i napise `hocu BAS TU kombinaciju`. To znaci: nemojte me odvracati, nabrajati bolje solucije itd. itd. nego mi, ako je moguce izdeklamujte tehnicke podatke. Ja sam to i ucinio - snabdeo ga odgovorom na SVA njegova pitanja. Nisam ga ODVRACAO niti OHRABRIVAO u njegovoj nameri (a mozda ni ja ne smatram da je to najcelishodnija nabavka u smislu `ulaganja versus dobitak`?).
Slazemo li se?
- - - - samo da se dopunim, da ne bi bilo zabune: graficke karte sa PCIexpress 3.0 ce raditi i sa navedenim Sandy Bridge-om (kao i mnogim drugim, kako Intel-ovim tako i AMD-ovim procesorima). Dakle, Ivy Bridge apsolutno nije USLOV da takva karta na ovoj ploci radi. Samo, radice u okviru specifikacija koje vaze za PCIe 2.0...
Re: Ne dragi Snupi, ne bi bila. O tome je vec diskutovano ranije.
01.02.2012. 02:29
status: user broj poruka: 6083
Slazem se. Evo, ja se izvinjavam zbog skretanja sa teme. No intention to harm anyone.
I`m not sarcastic
:: Nemoj da brkas dve stvari: kada uporedjujemo odredjene tehnologije, mudrujemo o prednostima i manama, isplativosti, grejanju itd. itd. to je JEDNO. Sasvim DRUGO je kada neko postavi pitanje u vezi nekog hardvera i napise `hocu BAS TU kombinaciju`. To znaci: nemojte me odvracati, nabrajati bolje solucije itd. itd. nego mi, ako je moguce izdeklamujte tehnicke podatke. Ja sam to i ucinio - snabdeo ga odgovorom na SVA njegova pitanja. Nisam ga ODVRACAO niti OHRABRIVAO u njegovoj nameri (a mozda ni ja ne smatram da je to najcelishodnija nabavka u smislu `ulaganja versus dobitak`?) :: :: Slazemo li se :: ::
Ne cekaj, ti na svakih mesec dana lozis ljude ovde o svojim atmosferskim kupovinama....
I kao neznas da vidis, da ukucas na google-u bas taj procesor,ili plocu za lga2011 i vidis jel ima pci gen 3.0 i usb 3.0....
EEEEEEEEE
IMAS i7 H70 & ASUS gtx 570 direct CU. Ostatak komponenti pocesi od kucista,pa do napajanja itd ne zaostaje za cenom ....
I sad kao neznas da pitas pa ovde lozis ljude... BOLE ME COSAK da imas i nove XEon ploce SA 2x intel x6 @ 32 nm......
I da imas 4x quadro 6xxxx... znaci ne verujem sta pises... IDi na bench postuj tamo svoja hvalisanja ....
LEPI SALE
NADJI PRIJATELJE PA SE NJIMA HVALISAJ DO SUTRA>>> A NE OVAKO NEMAS KOME,PA SMARAS LJUDE PO FORUMIMA.....
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: nameravam da u najskorijem roku uzmem bas ovu kombinaciju ploce i procesora... e sad, zanima me samo jedna stvar.. :: :: da li procesor podrzava buduci standard pci-e 3.0 i usb 3.0 :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
to je poslednja ploca koja je izasla i sa najnovijom platformom, zar ne mislis da bi bilo malo glupo za tolike pare da podrzava recimo samo 2.0 i USB i PCIe? uostalom to sve imas u basic specifikacijama, sve ti lepo pise: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/Rampage_IV_Extreme/
@solaja pa Lepi sale od Lepog saleta, taka ga mati rodila ubavog
Dobra je to ploca sale, stvarno nema potrebe pitati tako nesto. E sad, kao sto rece snoopy kako si uspeo da prodas proc na 20k a stavio si 180e, i to mislim da ti se duuuuuugo niko nije ni javljao. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
pa kako da ne menja ako je prodao procesor, sad mora da menja, samo sto ja da sam na njegovom mestu kupio bih najjaci procesor za tu plocu (iako bi mi 2500K ili eventualno 2600K zavrsio posao u FULLU) ovako mora da pukne blizu 1000eu to je cisto bacanje para ali boze moj
:: Nemoj da menjas nista, cim izadje novo najnovije, za jako kratko vreme to nije vise najnovioje i najace nego postaje broj 2.. :: :: Ako vec stvarno novac nije problem bez obzira sto neces mnogo dobiti tim upgrade-om , onda kupuj i uzivaj :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Koliko ja vidim imas kvalitetnu masinu. Ja bi ti predlozio da sacuvas novac i da ne pazaris nesto novo. Razliku u samoj brzini ces videti ali ne nessto preterano. Ta tvoja masina jos dve godine ima da te sluzi fenomenalno, ako ne i duze. Lepo novac koji si resio da das stavi sa strane stekaj i za godinu ipo dana pazari nesto bas jako, nesto sto ce biti sigurno i testirano. Ovako PCI-E 3.0 ili sve ovo sto se najavljuje za sada je samo na papiru ok. Cekaj da to izadje, da krenu testovi i da ljudi pokazu sta i kaoliko to stvarno vredi. Za to vreme ova ploca ce malo i pojeftiniti.
Nemas potrebe da sada zuris.
Takvu masinu kao sto ti imas neki ljudi koriste za ozbiljne i profi stvari. Ako se time bavis, u tvoju masinu bi samo dodao jos memorije. Ako radis 3D i treba ti snaga onda pazari neki dobru graficku (quadro ili firegl).
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Re: Re: Ako dozvolite da vam se obratim, drage moje i dragi moji:
01.02.2012. 13:42
status: user broj poruka: 779
onda ti ne bi bio upućen šta on želi da kupi sledeća tema će da bude:Šta da kupim umesto Asus gtx570DC II? Nisam zadovoljan,mnogo mi koči na rezoluciji 1280*1024.Hoće li dve 7970 biti dovoljne?
....... ali i ja isto mislim da je sposoban da nadje ovakvu informaciju na netu, nije ovde od juce.
Moram da podrzim tortojeda! Sta vas ostale boli ona stvar ko ce sta da kupi? Neka bre kupi covek, ako ga svrbe pare, ako ima, neka uzme... Ja prvi da imam para da uzmem INTEL E procesore, uzeo bih kao i GTX580 MARS II(nasao bih je itekako da imam para).. Poenta je ljudi da je ovo forum, covek je pitao nesto, ko misli da moze da pomogne strucno, a ne da hejtuje coveka, neka postuje... Ko nece, ne mora... Dajte malo postovanja medjusobno. Koji vas bole sta covek kupuje ako ima para!? Neka se i samo igra sa tim procesorima, jeste glupo koristiti takav CPU samo za igre, ali ako mu se moze...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.