Prijatelji zanima me vase misljenje o ovoj memoriji. Da li se isplati kupovati obzirom da je u emmi-u do 3-eg februara 1950din na `akciji`...Ili eventualno preporucujete nesto drugo? Konfiguracija je m4a88td-v/evo usb3, athlon II x4 640 ,lcpower 5550 v2.2 silent i neka uzasna 9500gt 1gb ddr2...
Re: Isplati li se,misljenja o black shark exceleram!
31.01.2012. 22:47
status: user broj poruka: 18999
zasto se ne bi isplatila, odlicna kupovina.
:: Prijatelji zanima me vase misljenje o ovoj memoriji :: Da li se isplati kupovati obzirom da je u emmi-u do 3-eg februara 1950din na `akciji`...Ili eventualno preporucujete nesto drugo :: Konfiguracija je m4a88td-v/evo usb3, athlon II x4 640 ,lcpower 5550 v2.2 silent i neka uzasna 9500gt 1gb ddr2...
Dobra ljudski, jedno vreme sam bio skeptik(tek kad su se pojavile na tržištu), ali su me iskustva(doduše tuđa) uverila u suprotno. Memorija je odlična, čak sa fabrički deklarisanim latencijama ćeš imati OC 200+ MHz, bez diranja napona.
Kiza je moj dobar drugar koji bez pitanja koristi moj nalog na pc berzi. A i konfa mu suxa o,o~ Salim se :P Ako treba coveku pomoc, pomozite mu. Evo ja cu mu reci da je taj exelleram sa linka iznad sasvim OK. Ne znam da li je isplativije dosta uzeti taj kit 2x4gb.
jedan prijatelj ce za mesec dana sklapati racunar tipa iz 2600k (zalepio se za njega mentol jbg) i tako nesto sve sa zavidnom cenom, a slucajno videsmo ovo sada, pa da li bi bilo pametno kupiti 4x4gb ove memorije i cuvati za taj kljucni trenutak? (da se slucajno ne desi kao sa cenama hard diskova) :)
ako ne, kazite da li ima nesto bolje za kupiti ovde kod nas
Ne mislim da je `mentol`, jer, jao si ga nama ako jeste - sta ce nam
01.02.2012. 02:43
status: user broj poruka: 10998
biti ako se ispostavi da smo OKRUZENI (da ne kazem: okuzeni) mentolima, stotinama hiljada njih - kupaca ovog procesora (evo i mene medju njima, sic!). Slusaj, prijatelju: to je S T R A W A procesor. A narocito kada se gleda kroz cenu/kvalitet. Trenutno, verovatno najpopularniji CPU na PC trzistu (ne samo po osnovi prodatih komada nego i po osnovi preporuka na raznim benchmark-sajtovima, dakle voljen, zeljen, cenjen...). - - - - - - - - - - - Da, pametno bi bilo da kupis u ovom trenutku - izgleda da su cene pale na najnizi moguci nivo. Da ne bude kao sa hard diskovima - poplave, tajfuni, eksplozije u lokalnim nuklearkama i...odose cene u nebo...
Generalno za sve, uzimajte ako imate praznih slotova i malo viska para, ram ne moze od ovoga da bude jeftiniji, dakle 8 gb sto da ne, ako se ima mesta i jos malo para 12gb, ja sam se nakrcao sa 10gb i ne treba mi vise od toga. Cene jedino mogu na gore da odu, a tada ako se menja platforma, jako ce se dobro zaraditi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Re: O cemu pricate ljudi - nista nisam razumeo? Kiza je Davor je ...
01.02.2012. 21:16
status: user broj poruka: 2743
Kiza je skraceno od Zoran ... predpostavljam. Zoran je neki tamo lik, kome je palo na pamet da se uloguje na PCB account kod svog ortaka/drugarice/decka ciji je nick SerDavor. E sad, odakle toj osobi password i zasto bi to uradila... Elem, SerDavor se kaoBajagi iznenadio nestrucnim pitanjem upucenim sa njegovog naloga, ili ko zna sta je mislio i sta se tu desilo.
Bio je neki lik pre 1-2 god na forumu sto je tvrdio da je nebuloze pisao neki njegov drug, a ne on. Valjda se i svadjao, pa kao nije on...
Ili mene nesto udarila `ladnoca u glavu
:: Philaemos je...muzicar...ili je otisao da tetki da lek...? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.