Sasvim opravdano. Vidiš da : `zato sto ima RAMBUS memoriju u 4 slota sto znaci da retko kada treba restart`. Ja bi platio i više za tog rambusa ako ne moram da restatujem stalno računar.
Naravno, tu vise nije potreban nikakav restart. Eventualno, shutdown ili log off. Ne, restartu ovde stvarno nema mesta. A posto je kuciste `zlatno`, verovatno nema ni BSOD-a...
Ne vredi, mora RAMBUS ali u 4 slota, da bi izbegao rst. Nabavi još 2 modula pa valjaj. :: :: e, ako neko hoce tako dobro da plati imam ja nekog rambusa medj delovima na lageru :) 2x256 hahaha
LM, ovo kućište sam jurio pre par godina(iz evidentnih razloga), ali kod nas se nije moglo nabaviti(uglavnom, ko god da ga je imao na stanju je imao grešku u fakturi), te sam na kraju uzeo Crnog Zmaja, koji me je svakako lepo služio.
Što se tiče Rambus-a, da li ste primetil suptilnu transformaciju u REMBAS? Kažem, suptilnu, jer `iljadu puta ponovljena laž postaje istina, pa možda se nekad za`ebete :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: F0rever, postaješ expert za ovakve stvari : :: :: LM, ovo kućište sam jurio pre par godina(iz evidentnih razloga), ali kod nas se nije moglo nabaviti(uglavnom, ko god da ga je imao na stanju je imao grešku u fakturi), te sam na kraju uzeo Crnog Zmaja, koji me je svakako lepo služio :: :: Što se tiče Rambus-a, da li ste primetil suptilnu transformaciju u REMBAS? Kažem, suptilnu, jer `iljadu puta ponovljena laž postaje istina, pa možda se nekad za`ebete : :: :: :: ::
:: Kako ne :: :: Moja duznost je da vas informisem o novinama :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: F0rever, postaješ expert za ovakve stvari : :: :: :: :: LM, ovo kućište sam jurio pre par godina(iz evidentnih razloga), ali kod nas se nije moglo nabaviti(uglavnom, ko god da ga je imao na stanju je imao grešku u fakturi), te sam na kraju uzeo Crnog Zmaja, koji me je svakako lepo služio :: :: :: :: Što se tiče Rambus-a, da li ste primetil suptilnu transformaciju u REMBAS? Kažem, suptilnu, jer `iljadu puta ponovljena laž postaje istina, pa možda se nekad za`ebete : :: :: :: :: :: :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nemoj samo da postaneš kao Kurir :: :: :: :: Kako ne :: :: :: :: Moja duznost je da vas informisem o novinama :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: F0rever, postaješ expert za ovakve stvari : :: :: :: :: :: :: LM, ovo kućište sam jurio pre par godina(iz evidentnih razloga), ali kod nas se nije moglo nabaviti(uglavnom, ko god da ga je imao na stanju je imao grešku u fakturi), te sam na kraju uzeo Crnog Zmaja, koji me je svakako lepo služio :: :: :: :: :: :: Što se tiče Rambus-a, da li ste primetil suptilnu transformaciju u REMBAS? Kažem, suptilnu, jer `iljadu puta ponovljena laž postaje istina, pa možda se nekad za`ebete : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.