Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
msi problem ili
STRANA 1 OD 1
vojislav19 msi problem ili 25.01.2012. 16:12 T42825

status: user
broj poruka: 17

HELP !!! Imam plocu msi 7309 na njoj pise k9n6vgm-v (mcp61p) i asus gf8600gts koji nece da radi na njoj... proveren u drugoj masini i tamo radi ali kod mene NE ?!!! E sad postoji li mogucnost (neki trik) update bios ili sta vec pa da asus kod mene proradi ??? Bios ja ami v9.0 ...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dexy-sexy Vredi pokušati sa novim biosom 25.01.2012. 18:14 #393605

broj poruka: 16
Pogledao sam biose koji se nude za tvoju ploču, ali nigde se ne pominje ispravljanje problema sa grafičkim kartama. Pokušaj da flešuješ bios, pa vidi da li će to da ti pomogne, mada moguće je da jednostavno ta ploča i ta grafička karta neće da rade zajedno, dešavalo se i da Asus ploča neće da sarađuje sa Asus grafičkom kartom koja radi na svim drugim pločama. Gremlini...
E da, da li na svojom mašini imaš dovoljno jako napajanje za tu grafu? Možda je do toga?

codeus ... 25.01.2012. 18:40 #393609

broj poruka: 4054
probaj neku 2gu,3cu i 4tu graficku .. koliko ih radi sa tvojom plocom ?

problem je maticna i budjav n6100 chip .. chim pocinje tako da bira sa kojom grafickom ce da radi - mozes odma da trazis drugu plocu

vojislav19 uf 25.01.2012. 19:46 #393629

broj poruka: 17
uf ... kombinujem ceo dan ?! Asus izgleda radi samo na novijim plocama...probao sam ga i na hp masini i tamo nece i isto na starijoj intelovoj konfig. E sad i polaca je ludilo radi gainward gf9800gt , radi asus ati radeon x550 ge ( koji na sajtu pise `bice problem`) radi i gf6600gt ... Bio sam i do radnje i tamo smo probavali asus radi na msi gf615m-p33 razlika u plocama je samo dd3.............
Na msi sajtu sam naso bios v9.9 ..7309ver1c ..( moj v9) doduse ploca je druge oznake ali predpostavljam da je to to posto moje nema (k9n6vgm-v) inace komp radi savrseno samo sto taj asus nece... i sta sad ... posebo sve je ispravno ... mozda bios trazim na pogresnom mestu ?????
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs