Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
PROBLEM-dal ce ici?
STRANA 1 OD 1
srm81 PROBLEM-dal ce ici? 25.01.2012. 15:34 T42824

status: user
broj poruka: 171

MSI K9A2 ploca je u pitanju,kupio bih Athlon II x3 450 ili 455 pa neznam dal ce navedeni procesori raditi na njoj posto je max. podrzan x3 445,tj.mislim da hoce al nisam siguran pa bih molio nekog ko ima iskustva dal ce ploca prepoznati neki od x3 450 ili 455 procesora
-Evo za svaki slucaj i cpu suport liste- http://tinyurl.com/7sm8vc8
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 25.01.2012. 15:44 #393560

broj poruka: 4163
Oće. Ne bi bilo loše da pre zamene procesora flešneš najnoviju verziju biosa.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: PROBLEM-dal ce ici? 25.01.2012. 15:47 #393563

broj poruka: 18999
koja K9A2, ima NEO, v2, v3, platinum.. ? http://us.msi.com/service/search/?kw=K9A2&type=product
pogledaj sta donosi novi bios, i pogledaj ovde cpu support listu, generalno bi trebalo da moze jer obicno moze na AM2+ socket da se bocne AM3, ali ne sve na svaku plocu, zavisi, treba prvo proveriti.

::
:: MSI K9A2 ploca je u pitanju,kupio bih Athlon II x3 450 ili 455 pa neznam dal ce navedeni procesori raditi na njoj posto je max. podrzan x3 445,tj.mislim da hoce al nisam siguran pa bih molio nekog ko ima iskustva dal ce ploca prepoznati neki od x3 450 ili 455 procesor
:: -Evo za svaki slucaj i cpu suport liste- http://tinyurl.com/7sm8vc8
srm81 Re: Re 25.01.2012. 15:49 #393565

Naravno,bez toga i ne bih nikako,samo sam u dilemi dal da to uradim preko njihovol Live update programa,tj koliko je siguran program,posto sam ranije imao Gigabyte i koristio @bios u vise navrata,tj. radio flesovanje iz Win-a pa neznam kako to funkcionise kod MSI-ja

:: Oće. Ne bi bilo loše da pre zamene procesora flešneš najnoviju verziju biosa
imarkovic Re: Re: Re 25.01.2012. 15:54 #393567

fino funkcionise ali nemoj bas live update, skini lepo ROM i iz njihovog softvera upload-uj iz windows-a, kako vec ide, nisam radio na MSi-u ali 99% mora da postoji opcija koja nije live, zajebi to live rizicno je

:: Naravno,bez toga i ne bih nikako,samo sam u dilemi dal da to uradim preko njihovol Live update programa,tj koliko je siguran program,posto sam ranije imao Gigabyte i koristio @bios u vise navrata,tj. radio flesovanje iz Win-a pa neznam kako to funkcionise kod MSI-j
:: :: Oće. Ne bi bilo loše da pre zamene procesora flešneš najnoviju verziju biosa
:: ::
srm81 Re: Re: PROBLEM-dal ce ici? 25.01.2012. 15:56 #393569

ploca je K9A2 Neo2 ,revizija ploce 3.1 posto mozda i to ima uticaja,pise da podrzava do modela 445,mada je to isto kao i 450 i 455 prakticno

:: koja K9A2, ima NEO, v2, v3, platinum.. ? http://us.msi.com/service/search/?kw=K9A2&type=produc
:: pogledaj sta donosi novi bios, i pogledaj ovde cpu support listu, generalno bi trebalo da moze jer obicno moze na AM2+ socket da se bocne AM3, ali ne sve na svaku plocu, zavisi, treba prvo proveriti

srm81 Re: Re: Re: Re 25.01.2012. 15:58 #393570

Pa to me upravo i zanima,koji program je kod njih za Flash iz Win-a -posto i meni to Live deluje rizicno ,pogotovo sto je na racunaru wireless internet :)

:: fino funkcionise ali nemoj bas live update, skini lepo ROM i iz njihovog softvera upload-uj iz windows-a, kako vec ide, nisam radio na MSi-u ali 99% mora da postoji opcija koja nije live, zajebi to live rizicno j
:: :: Naravno,bez toga i ne bih nikako,samo sam u dilemi dal da to uradim preko njihovol Live update programa,tj koliko je siguran program,posto sam ranije imao Gigabyte i koristio @bios u vise navrata,tj. radio flesovanje iz Win-a pa neznam kako to funkcionise kod MSI-j
:: :: :: Oće. Ne bi bilo loše da pre zamene procesora flešneš najnoviju verziju biosa
:: :: ::
Dexter013 OK 25.01.2012. 16:01 #393571

broj poruka: 17093
Ne mora live, mozes da skines bas za tvoju plocu update, pa da offline updateujes bios.
Ja sam tako odradio sa mojom starom msi micro atx kada nije videla phenoma II x6.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srm81 Re: OK 25.01.2012. 17:14 #393594

Znaci ako sam te dobro razumeo,skinem taj njihov program i odgovarajuci bios,i on u njemu ima opciju da sam brousujem do tog fajla,isto kao i kod @ biosa za Gigashit :)
Posto je to za mog druga,na kraju cu jednostavno da mu stavim novi bios i otkacim moj x3 450 pa ako to sve radi kako treba,eto mu ga, a on za mene da naruci x3 455 od onog lika sa KP koji ih prodaje za 45e,mozda me usere pa se otkljuca posto ovaj moj osakacen samo na 3 jezgra,ili moja ploca nece da ga otkljuca,mada neverujem da je tolko do ploce
Hvala svima na pomoci. Pozzz....

:: Ne mora live, mozes da skines bas za tvoju plocu update, pa da offline updateujes bios
:: Ja sam tako odradio sa mojom starom msi micro atx kada nije videla phenoma II x6
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
imarkovic Re: Re: OK 25.01.2012. 17:18 #393598

tacno tako, imas sve na sajtu.

:: Znaci ako sam te dobro razumeo,skinem taj njihov program i odgovarajuci bios,i on u njemu ima opciju da sam brousujem do tog fajla,isto kao i kod @ biosa za Gigashit :
:: Posto je to za mog druga,na kraju cu jednostavno da mu stavim novi bios i otkacim moj x3 450 pa ako to sve radi kako treba,eto mu ga, a on za mene da naruci x3 455 od onog lika sa KP koji ih prodaje za 45e,mozda me usere pa se otkljuca posto ovaj moj osakacen samo na 3 jezgra,ili moja ploca nece da ga otkljuca,mada neverujem da je tolko do ploc
:: Hvala svima na pomoci. Pozzz...
:: :: Ne mora live, mozes da skines bas za tvoju plocu update, pa da offline updateujes bios
:: :: Ja sam tako odradio sa mojom starom msi micro atx kada nije videla phenoma II x6
:: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: :: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: :: Case:CoolerMasterElite43
:: :: PSU:Chieftec 650w a8
:: :: CpuCooler:TitanVanes
:: :: Mis: Mx51
:: :: Dell 22
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs