Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
GA-965P-DS3 pitanje
STRANA 1 OD 1
dsb GA-965P-DS3 pitanje 07.05.2007. 22:50 T4278

status: user
broj poruka: 244
Kako se na doticnoj ploci u BIOS-u iskljucuje integrisana zvucna ako je to uopste moguce, ne verujem da ne moze, bilo bi skroz bezveze. Ja ni sa CRTL+F1 i otkrivanjem dodatnih opcija nista nisam postigao, nigde ne nalazim gde se zvucna iskljucuje. Verovatno sam skroz obnevideo ali ja jednostavno ne vidim gde.

Ako je to uopste bitno a mislim da nije, rev. je 3.3, BIOS je pocetni, nije menjan.

Inace ploca je u kompu kod ortaka i samo jednom sam na brzinu pogledao, mozda mi je zato promaklo. Trazio je i on posle ponovo ali ne ide.
U uputstvu a ni na sajtu nema nista povodom ovoga.

Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Ovako 07.05.2007. 23:30 #18414

broj poruka: 4163
Doticnu plocu ne poznajem, ali 99% ploca ima opciju u biosi pod Integrated periferaials. Pronadji on board audio i disable-j istu. To bi bilo to.

VMARC Ovako 08.05.2007. 00:04 #18418

broj poruka: 9420

Integrated pheripherals-Azalia codec-disable
dsb Re: Ovako 08.05.2007. 00:06 #18419

:: Doticnu plocu ne poznajem, ali 99% ploca ima opciju u biosi pod Integrated periferaials. Pronadji on board audio i disable-j istu. To bi bilo to
::
:

hvala na pokusaju pomoci i bez ljutnje ali nisam bas toliki diletant. nisam profesionalni serviser i nemam neko ogromno iskustvo ali prilicno sam ploca podesavao i dobro se snalazim ( za neprofesionalca ) i znam gde sta treba biti, no ova ploca mi je malo misterija .
svakako da sam prvo pogledao u `integrated peripherals` no ne nadjoh zvucnu, svega ima ali zvucne nema.
totalno sam zbunjen, mora da moze nekako da se iskljuci.

opet se ogradjujem, pogledao sam na brzinu, no nema tamo 100 opcija pa da sam mogao to da previdim, a i ortak je posle sam ponovo detaljno trazio i opet nista ( a ni njemu setovanja BIOS-a nisu strana )
dsb Re: Ovako 08.05.2007. 00:10 #18422

:: Integrated pheripherals-Azalia codec-disabl

ovo videh tek posle pisanja odgovora na prethodni post

azalia codec, ovo me podesca na ono ` B-E-N-Z-I-N, ovako se ne pise rec voda`

izuzetno lepo odradjeno s njihove strane. ni ne podseca na nesto sto bi moglo imati veze sa zvukom ( barem mene )

Hvala jos jednom
VMARC Re: Re: Ovako 08.05.2007. 00:15 #18424

broj poruka: 9420
:: izuzetno lepo odradjeno s njihove strane. ni ne podseca na nesto sto bi moglo imati veze sa zvukom ( barem mene
Imas sa desne strane u prozoru za objasnjenja neku asocijaciju za zvuk ali nije tako uocljiva... svejedno

:: Hvala jos jedno

Nema na cemu, zato postojimo .)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs