Hajduk Ne mogu da verujem. Evo sedimo ja i ortak i sastavljamo konfu kada vidim da je PQI ram na 800MHz oko 43e i to 1gb. Ako je neko imao iskustva sa ovom memorijom neka napise i kako se taj ram pokazao u ostalu na druge proizvodjace (tipa kingstone, gail, itd). Hvala unapred
On je najlosiji od brandova, nikako u klasi sa Geil...
Za ubuduce, tacni nazivi, osim ako nisu lapsusi: KINGSTON, GEIL...
M i G
:: :: Hajduk :: Ne mogu da verujem. Evo sedimo ja i ortak i sastavljamo konfu kada vidim da je PQI ram na 800MHz oko 43e i to 1gb. Ako je neko imao iskustva sa ovom memorijom neka napise i kako se taj ram pokazao u ostalu na druge proizvodjace (tipa kingstone, gail, itd) :: Hvala unapred
Vec su bile tme iz kojih mozes da vidis da je to najjeftinija i jedna od losijih memorija,ali ako nemas para za nesto bolje kuoi je pa ce da ti odradi posao kolko tolko...
memorija je super, i moze se porediti sa kingstonom, po brzini i kvalitetu. Mozda vam ne izgleda kao neka dobra memorija zbog cene, ali cena ne znaci i kvalitet.. Ja sam imao prilike da isprobam PQI Turbo na 800mhz.. odusevio sam se koliko je memorija brza.. Preporucio mi ju je covek koji se godinama bavi kompjuterima... Inace, corsair je naj. memorija... Tako da ako imas para pazari je. Ako ne, veruj mi, PQI te nece razocarati!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.